Πογιέτ: «Ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία πάρει δεν πάρει το Μουντιάλ»

Πογιέτ: «Ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία πάρει δεν πάρει το Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το Μουντιάλ, τον Μέσι, την Αργεντινή και όχι μόνο μίλησε στην εφημερίδα «La Gaceta» της Αργεντινής ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ.

«Η κατάκτηση του Μουντιάλ θα ήταν ένα συν, αλλά ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία, όλος ο κόσμος θα συγκρίνει τα πάντα με τον Μέσι τα επόμενα 30 ή 40 χρόνια», δήλωσε ο μεταξύ άλλων ο Πογιέτ με την εφημερίδα στο ρεπορτάζ της για το Παγκόσμιο Κύπελλο να αναφέρει πως «ο Μέσι, αλλά  και άλλοι διάσημοι παίκτες από Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, όπως οι Ντι Μαρία, Καβάνι, Λουίς Σουάρες, αλλά και Νεϊμάρ, κάνουν τώρα τη Νότια Αμερική να ονειρεύεται ένα στέμμα για πρώτη φορά μετά από το 2002».

«Είναι τόσο καλοί παίκτες όλοι τους, έχουν παραμείνει τόσο πολύ στην κορυφή του κόσμου που φαίνεται ότι η εποχή τους δεν τελειώνει ποτέ» είπε ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής Ελλάδας.

Το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το πεδίο «μάχης» για την τελευταία μεγάλη εμφάνισή τους στην κορυφαία σκηνή, αφού εκείνο του 2026 (ΗΠΑ-Καναδάς-Μεξικό) φαίνεται γι’ αυτούς μακρινό.

«Αυτό είναι ένα συν στη σκέψη. Θα παρατηρήσουμε ότι αυτοί οι παίκτες θα έχουν αυτή την επιπλέον επιθυμία, γνωρίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες αυτό θα είναι το τελευταίο τους Παγκόσμιο Κύπελλο» πρόσθεσε ο Πογιέτ.

«Το Μουντιάλ είναι τρομερό, είναι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό το αφήνω πάντα στην άκρη, όταν πρόκειται να μετρήσω την καριέρα ενός σπουδαίου παίκτη» συνέχισε, αλλά αναγνώρισε ότι, όπως πολλοί φίλαθλοι, «ανησυχούσε» πως ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οι δύο ηγέτες της γενιάς τους, δεν θα κατακτήσουν κάποιο τίτλο με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Μια ανησυχία που… έφυγε το 2021 στη Βραζιλία, όταν η Αργεντινή «σήκωσε» το Κόπα Αμέρικα, κάτι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει ήδη από το 2016, όταν κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική Πορτογαλίας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X