Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο Τουράμ

Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο Τουράμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβράβευση για τον Μάρκους Τουράμ και την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί μέχρι σήμερα με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ από τον Ντιντιέ Ντεσάν, καθώς ο ομοσπονδιακός της εθνικής Γαλλίας τον κάλεσε στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αρχικά, ο πολύπειρος τεχνικός είχε ανακοινώσει 25 ονόματα, ωστόσο, βλέποντας τις καταπληκτικές εμφανίσεις του 25χρονου αποφάσισε να είναι αυτός που θα πάρει την 26η και την τελευταία θέση του ρόστερ.

Σύμφωνα με την «Equipe» μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Ντεσάν έπαιξε το γεγονός ότι ο Τουράμ μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, οπότε μπορεί να προσφέρει λύσεις σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι ο Τουράμ έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές στην καριέρα του με τους «τρικολόρ», ενώ δεν είχε κληθεί από το προηγούμενο Euro.

Ο Μάρκους Τουράμ είναι ο γιός του άλλοτε παγκόσμιου πρωταθλητή το 1998 με την Γαλλία Λιλιάμ Τουράμ, και στα 25 του αγωνίζεται στην Bundesliga και την Γκλάντμπαχ, έχοντας μεταγραφεί από την Γκινγκάμπ το 2019 έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Την φετινή σεζόν σε 17 εμφανίσεις μετράει 13 γκολ και τέσσερις ασίστ σε κύπελλο Γερμανίας και πρωτάθλημα, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Γαλλίας από τον Νοέμβριο του 2020.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X