«Τελικός» στο Μονς κόντρα στο Βέλγιο για την Εθνική

«Τελικός» στο Μονς κόντρα στο Βέλγιο για την Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Βέλγιο, στο Μονς (21:30) με στόχο τη νίκη που θα οδηγήσει σε αποφυγή περιπετειών για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ώρα… μάχης για την Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Βέλγιο, στο Μονς και αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Λετονία, αλλά και αποφασισμένη για να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής, θα έχει 5 νέα πρόσωπα, τους Νικ Καλάθη, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Έτσι, η 12άδα απαρτίζεται από τους παρακάτω:

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Δημήτρης Αγραβάνης.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική θέλει τη νίκη, για να αποφύγει τις περιπέτειες. Μάλιστα με νίκη στο Βέλγιο και νίκη της Σερβίας απέναντι στην Τουρκία, η «γαλανόλευκη» θα πανηγυρίσει από το βράδυ της Δευτέρας την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Λετονία – Μεγάλη Βρετανία 19:30
Σερβία – Τουρκία 21:00
Βέλγιο – Ελλάδα 21:30

Η βαθμολογία:

Λετονία 6-1
Σερβία 4-3
Ελλάδα 4-3
Τουρκία 3-4
Βέλγιο 3-4
Μεγάλη Βρετανία 1-6

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X