Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι του Φαλήρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό ματς στο Φάληρο με κυριαρχικό ποδόσφαιρο και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει και να κερδίσει. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι στο Φάληρο.

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μεν θεατής. Όμως σε μια φάση που χρειάστηκε να διαχειριστεί τετ α τετ, το έκανε άψογα, πριν ο επόπτης σωστά τελειώσει την φάση ως οφσαίντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε τρομερή απόκρουση σε κεφαλιά εξ επαφής του Παπασταθόπουλου και γενικώς ήταν σταθερός, με εξαίρεση την μικρή καθυστέρηση να πάει πάνω στην μπάλα στο γκολ που ακυρώθηκε.

Λάζαρος Ρότα: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Και έχασε μια τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ήταν εξαιρετικός και κυρίως πολύ αποτελεσματικός. Στο δεύτερο έκανε λιγότερα, αλλά και πάλι έδωσε πολλές μάχες τις οποίες κέρδισε. Καλό ματς, θα πρέπει να βελτιώσει πολύ τις τελικές του προσπάθειες.

Ντομαγκόι Βίντα: Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Πρώτος πάνω στην μπάλα, σωστή κάλυψη των χώρων και γενικώς μια πολύ πληθωρική παρουσία, στην άμυνα της ΑΕΚ. Μοναδική εξαίρεση, μια φάση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν έκανε διπλό λάθος, με διπλή κακή εκτίμηση της φάσης. Ευτυχώς η ΑΕΚ δεν το πλήρωσε, γιατί θα ήταν κρίμα με την εμφάνιση που έκανε ο Βίντα.

Αρόλντ Μουκουντί: Έδωσε πολλές μάχες με τους αντιπάλους του ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση δυο φάσεις που θα μπορούσε να τις είχε διαχειριστεί καλύτερα, βγήκε κερδισμένος σ’ όλες τις περιπτώσεις. Καλύπτοντας σωστά χώρους και κόβοντας την μπάλα. Τους περισσότερους από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού τους «κατάπιε» και είχε μόνο μια χαμένη μονομαχία με τον Μπακαμπού σε 100 λεπτά ματς. Παραλίγο να βρει και δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Με εξαίρεση ένα άτσαλο διώξιμο της μπάλας, ο Ιρανός ακραίος μπακ αλλά και την αδράνεια που είχε στην φάση του γκολ του Χάμες που ακυρώθηκε, έκανε γενικώς καλό παιχνίδι . Με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα αλλά και με ανεβάσματα από την πλευρά του, που βοηθούσαν την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Γενς Γιόνσον: Για ακόμα μια φορά ο Δανός χαφ ήταν παντού μέσα στο γήπεδο. Έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ με πολύ τρέξιμο και κυρίως πολλές σωστές τοποθετήσεις για να μπορέσει είτε να σταματήσει επιθέσεις του αντιπάλου, είτε να κλέψει μπάλες. Ήταν από τους παίκτες που έκαναν σχεδόν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ίσως το μοναδικό του λάθος, ήταν η αδράνεια στο ακυρωθέν γκολ του ΟΣΦΠ.

Ορμπελίν Πινέδα: Πολλή δουλειά έβγαλε και ο Μεξικανός χαφ και στο κομμάτι του πρέσινγκ αλλά και με την μπάλα στα πόδια του. Το σόλο που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και η πάσα στον Λιβάι μέσα στην περιοχή, ήταν μαγικά. Πήρε πολλές προσπάθειες και μπάλες πάνω του, κάποια στιγμή έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς; Έβγαλε με τρομερή κάθετη πάσα μόνο του τον Λιβάι στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Πασχαλάκη και με εκπληκτικό τακουνάκι έβγαλε και πάλι μόνο του τον Ρότα απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ. Όλο το δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΚ, περνούσε από τα πόδια του Σέρβου χαφ. Τρομερά ποιοτικά αγγίγματα, τρομερές προσπάθειες και λογικό κάποια στιγμή προς το φινάλε του ματς να κουραστεί. Πάντως ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Πολλή δουλειά στο ματς και από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Σ’ όλους τους τομείς. Πίεσε πολύ, χάλασε πολλές επιθέσεις του αντιπάλου, έφτασε να παίξει ακόμα και αμυντικό χαφ για να κόψει αντίπαλο ακριβώς στην γραμμή της περιοχής. Επίσης ήταν ο παικτης που κυνηγουσε σχεδόν σε ολο το ματς τον Χουάνγκ. Αλλά και επιθετικά έβγαλε πολλές και καλές συνεργασίες. Του έλειψε αυτή την φορά η εκτέλεση.

Λιβάι Γκαρσία: Κατάφερε να βρει χώρους και να βγει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού. Και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Μόνο που σ’ αυτό το ματς, τα τελειώματα που έκανε, τον πρόδωσαν. Τρεις φορές βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη και τις τρεις έκανε πολύ κακό τελείωμα. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς, έπαιξε και πάλι ως δεξί εξτρέμ.

Νορντίν Άμραμπατ: Η αλήθεια είναι πως ήταν ο αδύναμος κρίκος της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, δεν ήταν ουσιαστικός και δεν βοήθησε στο τρομερό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έχασε και την ψυχραιμία του και πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Τομ Φαν Βέερτ: Η πολύ ευχάριστη έκπληξη του ματς. Μπήκε ως αλλαγή για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έχασε και μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με κεφαλιά από κόρνερ.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο όταν πλέον ο Πινέδα είχε κουραστεί. Προσπάθησε να μπει στα παπούτσια του Μεξικανού και να βοηθήσει στην μεσαία γραμμή. Με την μπάλα στα πόδια είχε σωστές επιλογές. Χωρίς την μπάλα στα πόδια έδειχνε αρκετές φορές να τρέχει πίσω απ’ αυτήν άσκοπα. Πάντως δικαιούταν ένα κερδισμένο πέναλτι, στην τελευταία φάση του ματς.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X