Έκαναν τον σταυρό τους στο Καραϊσκάκη με αυτούς τους αριθμούς της ΑΕΚ απόψε! (ΦΩΤΟ)

Έκαναν τον σταυρό τους στο Καραϊσκάκη με αυτούς τους αριθμούς της ΑΕΚ απόψε! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε τρομερές φάσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στο Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ήταν αρκετά άστοχοι και δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε καμία από τις πολλές ευκαιρίες που είχαν.

Οι αριθμοί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαροι και δείχνουν την υπεροχή που είχε η ΑΕΚ, η οποία ένιωθε ότι έπαιζε εντός έδρας.

Με 11 τελικές, έναντι 8 του Ολυμπιακού η Ενωση ήταν αυτή που έχασε με διαφορά τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ είχε ξεκάθαρη υπεροχή και στην κατοχή, 62,8% η ΑΕΚ, μόλις 37,2% ο Ολυμπιακός.

O Λιβάι Γκαρσία είχε 4 τελικές, τις περισσότερες. Οπως και ο Μουκουντί 79 ενέργειες με την μπάλα, ο Αραούχο 27 πάσες προς την επίθεση, ο Μουκουντί 65 πάσες, ο Γκατσίνοβιτς 5 πάσες-κλειδί, ο Μουκουντί 6 κλεψίματα, με τον Παπασταθόπουλο να κάνει τα περισσότερα φάουλ.

Και σε όλες τις κατηγορίες-κλειδί, η ΑΕΚ ήταν πρώτη και καλύτερη!

Δείτε το στατιστικό της OPTA από το Sport24:

Έκαναν τον σταυρό τους στο Καραϊσκάκη με αυτούς τους αριθμούς της ΑΕΚ απόψε! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X