ΑΕΚ: Τίμησε τον Κασάπη σε φιλικό της Κ17 με τον Παναλίαρτο

ΑΕΚ: Τίμησε τον Κασάπη σε φιλικό της Κ17 με τον Παναλίαρτο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τίμησε τον μυθικό Μιχάλη Κασάπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Μιχάλη Κασάπη τίμησε η ΑΕΚ!

Αυτό έγινε σε φιλικό της Κ17 της ΑΕΚ με την ανδρική ομάδα του Παναλίαρτου (Α΄Κατηγορία Βοιωτίας) στην οποία προπονητής και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής είναι ο Μιχάλης Κασάπης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ενα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα έζησαν οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της Κ17 της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με την ανδρική ομάδα του Παναλίαρτου (Α΄Κατηγορία Βοιωτίας) στην οποία προπονητής και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής είναι ο Μιχάλης Κασάπης.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός που έκανε μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ από το 1993 έως το 2004, ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Η κορυφαία στιγμή ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας από τη Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΑΕΚ προς αυτόν, δια χειρός του Αθλητικού Διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ Ηλία Κυριακίδη.

Το σκορ του αγώνα ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Η αποστολή της ΑΕΚ έτυχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας και ευχαριστεί τον σύλλογο της Βοιωτίας και ειδικά τους επικεφαλής της διοίκησης, τον πρόεδρο Μάριο Λιάκο και τον αντιπρόεδρο Λουκά Μπούζα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X