Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ντρέπομαι να ζητάω λεφτά από τον Ιβάν Σαββίδη!»

Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ντρέπομαι να ζητάω λεφτά από τον Ιβάν Σαββίδη!»
Photo Credits: INTIME

«Ντρέπομαι να ζητάω λεφτά από τον Ιβάν Σαββίδη!», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ντρέπομαι να ζητάω λεφτά από τον Ιβάν Σαββίδη!», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Μια συνέντευξη-ποταμός του Θανάση Χατζόπουλου στην τηλεοπτική εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” από την “Βεργίνα Τηλεόραση” (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 6 μμ) είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί είπε αλήθειες χθες Παρασκευή και δεν δίστασε να κάνει κριτική και στον εαυτό του!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είπε μεταξύ άλλων:

-“Η στεναχώρια μας είναι μεγάλη για τον Ντάρκο Κέλι, που τραυματίσθηκε στον αγώνα μας, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η εγχείρηση στο πόδι του, ενώ όλα ήταν έτοιμα από την πλευρά μας. Ήθελαν να περιμένουν, με απόφαση του ατζέντη του και έτσι το πόδι του πρήστηκε, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα και δεν μπορεί να γίνει η εγχείρηση, τουλάχιστον μέχρι να ξεπρηστεί το πόδι του. Εύχομαι τα καλύτερα, γρήγορα να επανέλθει γιατί είναι καλός παίκτης και καλό παιδί. Εμείς πήραμε τον Ζήση (Σαρικόπουλο) και πρέπει να πάρουμε κι άλλν παίκτη, για να ενισχυθούμε, αλλά δεν έχουμε λεφτά για να προσελκύσουμε κάποιον με το ποσό που θα δώσουμε και ψάχνουμε με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Η πορεία μας είναι καλή, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τον Κολοσσό, αλλά και μέσα στη Μάλαγα, για την Ευρώπη. Τζάμπα χάσαμε”.

-“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ για να κλείσει τη χρονιά, χωρίς να χρωστάει και κάνουμε προσπάθειες να τα βρούμε, αλλά μη νομίζετε ότι είναι εύκολο. Εδώ δεν έχουμε χορηγό φανέλας, για την οποία ζητάμε 300.000 ευρώ και δεν ανανέωσε η εταιρία που είχαμε πέρυσι, μας ειδοποίησε την τελευταία στιγμή και δεν είχαμε κάνει κάτι για να βρούμε άλλο χορηό, γιατί ήμασταν σίγουροι ότι θα ανανεώσει ο περσινός χορηγός, κάτι που δεν συνέβη”.

-Ντρέπομαι να ζητάω πάλι λεφτά από την οικογένεια Σαββίδη! Οι άνθρωποι μας βοήθησαν πέρσι και οι 500.000 ευρώ που έδωσαν, μαζί με τα λεφτά του ηρωϊκού κόσμου, των συνοπαδών μου, που ήταν άλλες 500.000, βοήθησαν την ΚΑΕ να ξεπληρώσει ένα σημαντικό χρέος από το παρελθόν. Τώρα όμως, πως θα πάω να του ξαναζητήσω λεφτά; Ντρέπομαι! Μόνο εάν αποφασίσει μόνος του να μας βοηθήσει, θα είναι μια βοήθεια-οξυγόνο πραγματικό. Τον ευχαριστώ για όσα έκανε και κάνει για τον ΠΑΟΚ”.

-“Πέρσι πουλήσαμε 2.000 διαρκείας και ήταν σημαντική βοήθεια, φέτος μόλις ξεπεράσαμε τα 1.000 διαρκείας, είναι κι αυτή μια απώλεια εσόδων, ενώ και η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν πηγαίνει όπως η πρώτη, αν και κάθε μέρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βάζουν έστω και 20-30 ευρώ απο το υστέρημά τους. Υπάρχει κόσμος που μου τηλεφωνεί και μου λέει “πρόεδρε, περίμενε λίγες ημέρες, μην κλείνεις την αύξηση, θα πληρωθώ στις 15 του μηνός και θα πάω να βάλω 30 ευρώ από τον μισθό μου”. Αυτό είναι συγκινητικό, μας κάνει και συνεχίζουμε, μας οπλίζει με κουράγιο”.

Πηγή: sfina.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X