Δύο στα δύο για την ΑΕΚ- Πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί του Πανερυθραϊκού

ΑΕΚ: Για το δύο στα δύο (18:00) με Πανερυθραϊκό
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε ένα «καθαρό» τρίποντο στη Νέα Ερυθραία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 σετ εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Pre League.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας η «Ένωση» πέρασε αλώβητη από τη Νέα Ερυθραία και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο της που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου έδειξε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση.

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ έφθασε πιο εύκολα στους 25 πόντους, έχοντας μάλιστα και μία διαφορά «τεσσάρων». Στο δεύτερο σετ ωστόσο, έγινε πραγματική μάχη. Ο γηπεδούχος Πανερυθραϊκός δεν παράτησε σε καμία περίπτωση το σετ, με αποτέλεσμα η «Ένωση» να χρειαστεί 33 πόντους για να το… τελειώσει. Στο τρίτο σετ, και πάλι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πλησιάσουν την «Ένωση», αλλά οι «κιτρινόμαυροι» το κατέκτησαν και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Πανερυθραϊκός – ΑΕΚ 0-3.
Τα σετ: 21-25, 31-33, 24-26

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μάμαλης, Τσικάτος, Κρέτσης, Αλεξίου, Παύλου, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Κατσαούνης, Ρεστέμης, Τασάκος, Γιαννόπουλος.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ράμος, Μελλές, Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Μπατατζίμ / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Κονίδης, Καβαρινός, Καούνης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X