Ατρόμητος: Χωρίς Κουέν και Σουάρεθ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος: Χωρίς Κουέν και Σουάρεθ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με δύο απουσίες θα πάει στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκός ο Ατρόμητος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο απουσίες θα πάει στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκός ο Ατρόμητος.

Στη Λεωφόρο απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Superleague για τον Ατρόμητο, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι.

Ανάμεσα στα ονόματα δεν βρίσκεται αυτό του Αντρέας Κουέν καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του όπως και ο Ντάνι Σουάρεθ που έχει θέμα τραυματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/11, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Αντρέας Κούεν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του και ο Ντάνι Σουάρεθ, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο»

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X