Μάικλ Τζόρνταν: Tο αστρονομικό ποσό που έχασε μόνο σε μία ημέρα στον τζόγο

Η ημέρα που ο Τζόρνταν αποσύρθηκε και προκάλεσε σοκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα επιτεύγματα του Μάικλ Τζόρνταν εντός παρκέ δεν χρειάζονται ιδιαίτερη αναφορά καθώς πρόκειται για τον κατά γενική ομολογία μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και έναν άνθρωπο που συνόδευσε το όνομα του με αμέτρητες επιτυχίες έχοντας ένα μοναδικό ένστικτο νικητή.

Ο Jordan εκτός παρκέ όμως είναι από τους πιο διάσημους τζογαδόρους, ενώ φήμες λένε ότι το πρόβλημα του αυτό ήταν και ένας από τους λόγους που τον ανάγκασαν να πει «αντίο» για πρώτη φορά στο μπάσκετ σε ηλικία μόλις 30 ετών και προερχόμενος από το πρώτο του three peat με τους Σικάγο Μπουλς.

Το 1993, χρονιά της απόσυρσής του, παραδέχτηκε ότι έχασε στο Atlantic City περισσότερα από 160.000$, ενώ η δολοφονία του πατέρα του την ίδια χρονιά επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάστασή του. Ο Τζόρνταν παίζει πολύ συχνά πόκερ ακόμα και σήμερα, αν και δεν είναι ιδιαίτερα καλός σε αυτό, ενώ παράλληλα ποντάρει μεγάλα ποσά στο γκολφ. Έχει γίνει μάλιστα γνωστό ότι έχασε ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου από έναν businessman.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X