Πειρατικές Αιχμές

Πειρατικές Αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ την Κυριακή στο μισητό Καραϊ-τάβλι. Η κορυφαία αναμέτρηση που πέρα από την αυτονόητη αγωνιστική αξία της έχει και μια ευρύτερη ξεχωριστή σημασία. Διότι αυτός δεν είναι ένας απλός “άχρωμος και άοσμος” αγώνας, αλλά η διαχρονική συμβολική σύγκρουση, σε αθλητικο-κοινωνικό πεδίο, ανάμεσα στο Δίκιο και το Άδικο, την Αλήθεια και το Ψέμα, το Φως και το Σκοτάδι. “Έκαστος εφ’ ω ετάχθη” και οι ΑΕΚτζήδες έχουμε διαλέξει στρατόπεδο κι είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως πρεσβεύει και υπηρετεί το Αληθινό. Ας μπορούσαν να καυχηθούν και οι άλλοι το ίδιο. Αλλά δεν μπορούν!

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ… Παίκτες της Α.Ε.Κ και Τεχνικό τιμ: Νιώστε την άσβεστη φλόγα της Α.Ε.Κ που πυρπολεί τις ψυχές, οπλιστείτε με την αστείρευτη δύναμη του δικέφαλου αετού, ατσαλωθείτε και πράξτε αυτό που η βαρύτιμη Φανέλα και η ένδοξη Ιστορία της Ομάδας προστάζει! Είμαστε Α.Ε.Κ κι αυτό σηματοδοτεί την ύπαρξή μας, τη σκέψη μας, τους στόχους μας. Παντός καιρού, σε κάθε εποχή, υπό κάθε συνθήκη και χωρίς “ναι μεν αλλά…”! Φέρτε τη Νίκη της Τιμής στη Νέα Φιλαδέλφεια, θέτοντας παράλληλα και το θεμέλιο λίθο για το φετινό Τίτλο.

Η 11αδα ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ! Η δική μας 11άδα είναι γνωστή από ανέκαθεν : 1) Ψυχή 2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ εκστρατεύαμε στον Περαία. Εξορμούσαμε από τη Ν. Φιλαδέλφεια ολόκληρα κιτρινόμαυρα καραβάνια και κάναμε κατάληψη στο Καραϊσκάκη όπου γινόμασταν ο δωδέκατος παίχτης της ΑΕΚΑΡΑΣ δίνοντας την επιπλέον ώθηση στην Ομάδα μας. Ήταν εκείνο το ξεχωριστό, εκείνο “το κάτι άλλο” των εκτός έδρας ντέρμπι! Οι νεότεροι δεν έχουν βιώσει αυτές τις μεγαλειώδεις στιγμές και δεν ξέρουμε κι αν ποτέ θα τις ζήσουν, έτσι όπως κατάντησε το ποδόσφαιρο με τις, χουντικής έμπνευσης, απαγορεύσεις των μετακινήσεων των οπαδών. “Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι” είναι η συνταγή των καιρών μας.

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ με νύχια γαμψά πέσαν επάνω στην ΑΕΚΑΡΑ. Η ελεεινή διαιτησία του δίδυμου Φωτιά-Τσαγκαράκη στην Τρίπολη, προκάλεσε τη δίκαιη αγανάκτηση ολόκληρης της Ενωσίτικης οικογένειας, που είδε ανενόχλητους τους αντιπάλους να τσακίζουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έναν από τους καλύτερους παίχτες μας, να τον σακατεύουν εν ψυχρώ και οι κορακο-βαρίστες να… “σφυράνε” αδιάφορα, λες και δεν συνέβη τίποτε!!! Όχι “κόκκινη μαρς” δεν έδωσαν, όπως θα έπρεπε, αλλά ούτε καν φάουλ!!! Φαίνεται πως θα έπρεπε να τρέξει ποτάμι το αίμα του ποδοσφαιριστή μας για να ανοίξουν τα γκαβά τους και να απονείμουν δικαιοσύνη καθώς όφειλαν.

ΤΙΓΡΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ προστάτεψε την Ομάδα, υπερασπίσου τον Ιδρώτα και τον Κόπο των Παικτών και του Ματίας Αλμέιδα, από ΟΛΟΥΣ αυτούς που έχουν βαλθεί να ναρκοθετήσουν ύπουλα την πορεία της Α.Ε.Κ. Ξέρουμε ότι έχεις και τη βούληση και τη δύναμη κι αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που σε παραδεχόμαστε. Άλλωστε η Α.Ε.Κ δεν επιζητεί εύνοια από κανέναν, διεκδικεί όμως το δίκιο, την ισονομία και την πρέπουσα μεταχείριση στους αγωνιστικούς χώρους. Και σε αυτό οφείλουμε και πρέπει να είμαστε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ! Οι εποχές του θλιβερού “this is aekaki” τελειώσανε προ πολλού, η αληθινή Α.Ε.Κ είναι πάλι εδώ δυνατή και γι’ αυτό τη θέλουμε μάχιμη στα πάντα!

ΝΙΚΛΑΣ ΕΛΙΑΣΟΝ σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Να γνωρίζεις Παιχταρά ότι στην προσπάθεια επανόδου σου θα σε συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές της Α.Ε.Κ και του Λαού της. Και είμαστε βέβαιοι πως νωρίτερα κι από τις προβλέψεις θα είσαι ετοιμοπόλεμος για να κλέψεις και πάλι την παράσταση!

ΣΤΟ ΝΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ για κανέναν! Και το κολοβό ΟΦΗδάκι πήρε αυτό που του άξιζε (3-0). Εδώ δεν είναι ΟΑΚΑ να έρχεται ο κάθε πικραμένος και να αποσπά θετικό αποτέλεσμα. Εδώ είναι Νέα Φιλαδέλφεια, το απόρθητο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού και οι κάθε λογής “αλλόθρησκοι” θα προσκυνούν το μεγαλείο και την ανωτερότητα της Α.Ε.Κ. Τελεία και παύλα!

ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ από δω κι από κει, με τουπέ και υφάκι ορισμένοι αμετροεπείς, κάτι δήθεν, κάποιοι αλήστου μνήμης υπονομευτές που ποτέ δεν ηθελαν εδώ το γήπεδο κι έβαλαν χίλια δυο εμπόδια επί τόσα χρόνια. Κάμποσοι εξ’ αυτών “είδαν φως και μπήκαν από το παράθυρο”, όπως λέει και η εύστοχη λαϊκή ρήση. Ενώ άλλοι που τότε πάλεψαν κι έδωσαν την ψυχή τους για να γίνει το γήπεδο στη Ν.Φ, σήμερα είτε έχουν αποσυρθεί πικραμένοι είτε παραμένουν σεμνά και διακριτικά στο δικό τους μετερίζι έτσι όπως αρμόζει στους πραγματικούς αξιοπρεπείς αγωνιστές. Αυτά συμβαίνουν (και) στο μαγικό κόσμο μας. Σιγά κιόλας μη δεν συνέβαιναν, στην Ελλαδίτσα ζούμε όπου όλα ξεχνιούνται στο άψε σβήσε.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ με τα καμώματα των γαβροβάζελων. Ξεκατινιάζονται και βγάζουν μεταξύ τους τα μάτια τους οι αιώνιοι δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιοί… οι απατ-αιώνιοι!!! Αυτοί που βαρύνονται με πλείστα όσα εγκλήματα κατά του βασιλιά των σπορ, αυτοί που ανά καιρούς, κι όποτε ο καθένας είχε το “πάνω χέρι” στα πράγματα, κάνανε τα αίσχη. Ναι! κι όμως αυτοί έχουν σήμερα το θράσος να μιλάνε για αδικίες!!!!!! Παραφροσύνη και ξεδιάντροπη υποκρισία και από τους δύο. “Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα”. Ρε ουστ λαμόγια!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Η επιστροφή μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Πειρατικές Αιχμές

*Cueva de los Piratas*

Αμέτρητα είναι τα θετικά μηνύματα που λαμβάνουμε για τις “Πειρατικές Αιχμές” από τον κόσμο της Α.Ε.Κ Ευχαριστούμε αδέρφια, θα είμαστε εδώ όσο πιο συχνά μπορούμε.

* Α.Ε.Κ με το μάτι να γυαλίζει ρεεε! Ένα αποτέλεσμα υπάρχει την Κυριακή : ΝΙΚΗ μέσα στο λυόμενο των μαουνιέρηδων.

* Κάθε πρωϊνό Σαββάτου μαζί με το πρώτο καφεδάκι, διαβάζουμε “Ώρα των σπορ” και “Δικέφαλο”. Παλιές καλές συνήθειες ανίκητες από το χρόνο και την… τεχνολογία!

* Μα τι να κάνω… τι να κάνω ρεεε… αφού δεν ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο!!!

* Υψηλά ποσοστά απεργούντων πειρατών είχαμε την Τετάρτη στην πανελλαδική. Εννοείται, αφού δεν είμαστε μόνο φίλαθλοι αλλά κι εργαζόμενοι και πάνω απ’ όλα σκεπτόμενοι πολίτες.

* Άραγε στην Α.Ε.Κ θα ξεχωρίσει ποτέ η ήρα απ’ το στάρι;;;

* O bella ciao, bella ciao… Έλα ρε Οδυσσέααααα!!!

* Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από το πειρατικό του ονείρου: “Αιολική γη” του Ηλία Βενέζη.

* Συντρίψτε τους αύριο. Μπορείτε, είστε οι καλύτεροι! Κάντε τους να επιστρέψουν στην… εποχή του κορνέ!

* Ο μικρός πειρατής Άγγελος Θ. έσκασε το πρώτο του γκολ με την τοπική ομάδα όπου αγωνίζεται. Μπράβο Άγγελε, συνέχισε έτσι με πολλή δουλειά και πειθαρχία για να σε δούμε κάποια μέρα και στην ΑΕΚΑΡΑ μας!

* “Κωνσταντινούπολη ωραία πολιτεία/ Κωνσταντινούπολη ωραία ζωγραφιά/ με πλημμυρίζει μια γλυκιά μελαγχολία/ όταν θυμάμαι καθεμιά σου ομορφιά…”! Με τον Στέλιο Καζαντζίδη που τα τραγούδια του δυστυχώς απουσιάζουν από το σπίτι μας…

* Άσε μας ρε τηλεσχολιαστή. Τράβα σε κάνα μεσημεριανάδικο να κάνεις καριέρα!

* Μάθετε για τις άγνωστες σελίδες της Ιστορίας της Α.Ε.Κ. Σταματήστε να χειροκροτάτε τα κούφια είδωλα που σας πασάρει το σταρ σύστεμ και φροντίστε να πληροφορηθείτε για εκείνους τους αληθινά μεγάλους για τους οποίους ποτέ δεν θα σας πουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο αείμνηστος Παύλος Ραγκαβής παλιός Γενικός Γραμματέας της Α.Ε.Κ που συνέδεσε το όνομά του με (…). Περισσότερα προσεχώς.

*”Γιατρός”, “Κανατάς”, “Αυριανός”, “Οβελίξ”, “Σκυλοδόντης”, “Ιορδάνης”, “Ομλε”, “Ροσπίρ”, “Πετράν”, “Νταβάριτς”, “Ψηλός”, “Βούλα”, “Σοφάκι”, “Μελίνα”, “Δικηγορίνα”, “Ρομπέρτο”, “Γιορικάκης”, “Τος”, “Ραφαήλ” και πάρα πολλά ακόμη δικά μας παιδιά που άθελά μας παραλείπουμε από αυτή την αναφορά. Μια φουρνιά διαλεχτών πειρατών που άλλοι νωρίτερα και άλλοι αργότερα κερδίζουν σιγά-σιγά και το δικό τους στοίχημα με το χρόνο κι έτσι αποκτούν την τιμή να γίνουν και αυτοί μέρος της μακρόχρονης ιστορίας του Πειρατικού, δίπλα στην παλιά ιστορική φρουρά του Club.

* Βαδίζουμε, σαν “Πειρατές του Ονείρου”, στον 30ο χρόνο… Μια ολόκληρη ζωή, μια φοβερή πορεία, που κάποτε θα αποτυπωθεί και στο χαρτί!

* Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είσαι “λίρα εκατό”, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής υψηλής κλάσης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αφήσεις εποχή στην Α.Ε.Κ. Μπράβο ρε μάγκα και για την αγωνιστική σου απόδοση και για την ψυχή που καταθέτεις μέσα στο γήπεδο!

* Πολυτεχνείο: υπάρχουν και εμβληματικές ιστορικές στιγμές για να είναι περήφανος αυτός ο λαός!

* Κρίμα ρε στην Τρίπολη (1-1). Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς κι έτσι να ‘χουμε εκμεταλλευτεί υπέρ μας και το ισόπαλο αποτέλεσμα των απατ-αιώνιων. Άλλωστε ήμασταν και καλύτεροι. Δεν μασάμε όμως, προχωράμε δυνατά παντού και πάντα, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά.

* Κοσμεί την Α.Ε.Κ η παρουσία του Νίκου Αγγελίδη. Εκλεκτός συνενωσίτης, βέρος οπαδός και μαχητής, από εκείνη την καταπληκτική γενιά των “παιδιών της ξενιτιάς” που κράτησαν αναμμένη τη δάδα της Α.Ε.Κ χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα. Καθαρός και έντιμος, με επίπεδο και ήθος, με ποιοτικό συγγραφικό έργο και πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά στην Ομάδα. Η αθεράπευτη καψούρα του Νίκου Αγγελίδη για την Α.Ε.Κ συνοδεύεται και από μία αξιοθαύμαστη πολυσχιδή κοινωνική δραστηριότητα που διέπεται από υψηλά ιδανικά και πανανθρώπινες αρχές. Νικόλα, προχώρα δυνατά αδερφέ στα φωτεινά μονοπάτια με το όνομα της Α.Ε.Κ φυλαχτό σου!

* Την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον Σπύρο Κοντούλη και την Ομάδα της Προσφυγιάς…

* Γ..ώ το Κατάρ σας μέσα! 6.500 νεκροί στο βωμό των αιματοβαμμένων κερδών σας, φονιάδες.

* Ο Τσε, που το πορτρέτο του υπάρχει σε κάποια αίθουσα στο Ναό μας, είχε πει: “Όταν οι δυνάμεις της καταπίεσης καθιστούν εαυτούς κυρίαρχους σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, η ειρήνη έχει ήδη τερματιστεί”.

* pirates-aek στο internet, αυτή είναι η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

* Από μικρό παιδάκι μου λεν για προσφυγιά για Νέα Φιλαδέλφεια κι όχι για Πειραιά ….. ΑΕΚΑΡΑ μου μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, το μόνο που δεν άλλαξε να σ’ αγαπώ πιστά! *Α.Ε.Κ μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X