Σίλβερ: «Ο Ίρβινγκ δεν είναι αντισημίτης»

Σίλβερ: «Ο Ίρβινγκ δεν είναι αντισημίτης»
Photo Credits: INTIME

Ο Άνταμ Σίλβερ είπε ότι δεν έχει «καμία αμφιβολία» ότι ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, δεν είναι αντισημίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίλβερ, ο οποίος είναι Εβραίος, μίλησε για τον Ίρβινγκ σε μια συνέντευξη στους New York Times την Πέμπτη, δύο εβδομάδες αφότου ο γκαρντ των Νετς έκανε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση που περιλάμβανε έναν σύνδεσμο της Amazon σε μια ταινία που περιείχε αντισημιτικές ιδέες.

Η ανάρτηση του Ίρβινγκ δέχτηκε τεράστια αντίδραση, με τους Νετς να τον αποκλείουν για τουλάχιστον πέντε αγώνες και τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ, να ανακοινώνει την Πέμπτη ότι η σχέση της εταιρείας παπουτσιών με τον Ίρβινγκ είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά.

«Είναι κάποιος που γνωρίζω εδώ και μια δεκαετία και δεν έχω ακούσει ποτέ μια αντισημιτική λέξη από αυτόν ή μίσος να απευθύνεται σε κάποια ομάδα», είπε ο Σίλβερ στους Times.

«Το αν είναι ή όχι αντισημίτης δεν σχετίζεται με τη ζημιά που προκαλείται από την ανάρτηση περιεχομένου μίσους».

Ο Σίλβερ αναγνώρισε στους Times ότι η κριτική που δέχθηκε η λίγκα και οι Νετς επειδή δεν τιμώρησαν γρηγορότερα τον Ίρβινγκ «ίσως να είναι δίκαιη».

Ο Ίρβινγκ τιμωρήθηκε από τους Νετς στις 3 Νοεμβρίου, μία εβδομάδα αφότου δημοσίευσε το tweet του, αφού απέτυχε να ζητήσει επίσημα συγγνώμη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου νωρίτερα την ίδια ημέρα. Ο Ίρβινγκ ζήτησε συγγνώμη σε μια ανάρτηση στο Instagram αργότερα εκείνο το βράδυ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X