ΑΕΚ: Ο Ντέμης τα είπε με Γκίκα Γκούμα και Νάσο Θανόπουλο στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Ντέμης τα είπε με Γκίκα Γκούμα και Νάσο Θανόπουλο στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε συνάντηση με δύο παλιούς μετόχους από την ομάδα του 2004 που μπήκε μπροστά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε άνετα με 3-0 τον ΟΦΗ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου βρέθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ντέμης Νικολαΐδης και αποθεώθηκε.

Ο Ντέμης κατά την είσοδο του στο γήπεδο καταχειροκροτήθηκε από φίλους της ΑΕΚ, όπου έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ χειροκροτήθηκε έντονα από τα φίλους της Ένωσης στα επίσημα και από τις διπλανές θύρες μόλις έγινε αντιληπτός.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μάλιστα συναντήθηκε και τα είπε στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» με δύο πρώην άμεσους συνεργάτες του στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ το 2004 που μπήκαν μπροστά για σωτηρία της ΑΕΚ.

Και αυτοί ήταν ο Γκίκας Γκούμας και ο Νάσος Θανόπουλος, με τους οποίους είχε κουβέντα ο Ντέμης σε πολύ ευχάριστο κλίμα όπως καταγράφει και ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»:

ΑΕΚ: Ο Ντέμης τα είπε με Γκίκα Γκούμα και Νάσο Θανόπουλο στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Ντέμης τα είπε με Γκίκα Γκούμα και Νάσο Θανόπουλο στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Ντέμης τα είπε με Γκίκα Γκούμα και Νάσο Θανόπουλο στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X