Μουντιάλ 2022: Προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον γαμπρό του!

Μουντιάλ 2022: Προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον γαμπρό του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκράχαμ Αρνολντ επέλεξε νέο «αίμα» στην Εθνική Αυστραλίας για το Μουντιάλ, ωστόσο απέκλεισε από το Κατάρ τον ίδιο του τον γαμπρό.

Αν μη τι άλλο, ο Γκράχαμ Αρνολντ με τις επιλογές του για το Μουντιάλ του Κατάρ, κερδίζει τον τίτλο του πιο αξιοκρατικού προπονητή.

Ο τεχνικός της Εθνικής Αυστραλίας έχει ανακοινώσει εδώ και δύο μέρες την αποστολή για το Κατάρ, ωστόσο πέρασε απαρατήρητο ότι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έκοψε από την ομάδα, είναι και ο γαμπρός του!

Ο Τρεντ Σέινσμπουρι, ο οποίος μάλιστα αυτή τη χρονιά παίζει και στο πρωτάθλημα του Κατάρ με την Αλ Ουάκρα, έμαθε από τον πεθερό του (έχει παντρευτεί την κόρη του, Ελίσα) ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ!

Ο Σέινσμπουρι, έχει 61 συμμετοχές και 4 γκολ με τους Socceroos, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων, την φανέλα της Ιντερ, της Αϊντχόφεν, της Μακάμπι Χάιφα και της Κορτράικ. Ηταν στις επιλογές του Μουντιάλ το 2018

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X