Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ χρησιμοποίησε κοντέινερ για να κατασκευάσει ένα fan village στην μέση της ερήμου (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ χρησιμοποίησε κοντέινερ για να κατασκευάσει ένα fan village στην μέση της ερήμου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κατάρ δημιούργησε ένα fan village που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 60 χιλ. οπαδούς που θα πάνε στην χώρα για την διοργάνωση, όμως οι πρώτες εικόνες απ’ αυτό δεν συνάδουν με τα χρήματα που κοστίζει η διαμονή εκεί.

Οι διοργανωτές του Κατάρ ολοκλήρωσαν την κατασκευή του «fan village» που θα φιλοξενήσει περίπου 60 χιλ. οπαδούς στα 30.000 δωμάτια που διαθέτει, τα οποία κοστίζουν 203 δολάρια το βράδυ.

Βέβαια, παρά το υψηλό τους κόστος, η εικόνα αυτών δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, αφού εκτός ότι έχουν χρησιμοποιηθεί κοντέινερ για την κατασκευή των δωματίων, οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν πως δεν έχουν κλιματισμό, παρά μόνο παράθυρα, ενώ αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες για εκείνο το διάστημα και αρκετοί φίλαθλοι που θα βρεθούν εκεί θα προέρχονται από χώρες με διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες και θα δυσκολευτούν πολύ να μείνουν εκεί χωρίς air-conditioning. Ακόμη το μπάνιο τους είναι πολύ μικρό και το ψυγείο μινιατούρα.

Προφανώς δεν αναμένεται οι επισκέπτες να περνούν πολύ χρόνο εκεί, αλλά παρ’ όλα αυτά, όταν πληρώνουν τόσα χρήματα σίγουρα θα περίμεναν κάτι περισσότερο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X