AEK: Το... δώρο του Οδυσσέα στον Ελίασον (VIDEO)

AEK: Το... δώρο του Οδυσσέα στον Ελίασον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το δώρο που έδωσε ο Οδυσσέας στον Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Ελίασον, που στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του, εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα από τους οπαδούς της ΑΕΚ ακούγοντας το όνομά του πριν από το ματς με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ έλαβε μηνύματα στήριξης από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, από τους συμπαίκτες του και από την Original 21 πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μπορεί να είχαν περάσει μόλις δύο μέρες από το χειρουργείο, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης ο Ελίασον ήταν στην OPAP Arena για το παιχνίδι της Ένωσης με τον ΟΦΗ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης βγήκε στο γήπεδο με πατερίτσες για να καθίσει στον πάγκο και εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ΑΕΚ ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του. Και εκείνος φυσικά ανταπέδωσε την αγάπη ευχαριστώντας τους.

Μάλιστα, λίγο μετά την πτήση σου, ο Οδυσσέας έδωσε ένα ξεχωριστό δώρο στον Νίκλας Ελίασον, το κασκόλ το οποίο φορά ενώ πετάει.

Δείτε:

@a.e.k.fc Το δώρο του Οδυσσέα, σε Ελίασον. Μόνο ΑΕΚ.!!! #aek #aekfc #original21 #agiasofia #original21💣 #agiasofia💣 #agiasofiaaek #opaparena #fypシ #fyp #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X