Η αποστολή της ΑΕΚ με Μουκουντί κόντρα στον ΟΦΗ - Εκτός πάλι ο Τσούμπερ

Η αποστολή της ΑΕΚ με Μουκουντί κόντρα στον ΟΦΗ - Εκτός πάλι ο Τσούμπερ
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ για το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο Αρόλντ Μουκουντί! Στην αποστολή, όμως δεν είναι ο Τσούμπερ λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς!

Ο Μουκουντί ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα (1-1) και έτσι ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ωστόσο εκτός είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Μάλιστα, για τον Ελβετό άσο είχε επισημανθεί και σε ρεπορτάζ του enwsi.gr το πρωί της Τρίτης ότι υπάρχει θέμα!

Από κει και πέρα, ο Ντομαγκόι Βίντα γυμνάστηκε ατομικά. Ο Νίκλας Ελίασον πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και επέστρεψε σπίτι του.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην OPAP ARENA.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X