Σάλος με τις αποκαλύψεις της Pega για της παρακολουθήσεις: Μιλούν για πραξικόπημα!

Σάλος με τις αποκαλύψεις της Pega για της παρακολουθήσεις: Μιλούν για πραξικόπημα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολιτικούς τρυγμούς και στην Ευρώπη προκαλεί το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς η Συνέντευξη Τύπου με βάση το προσχέδιο του πορίσματος της PEGA για την υπόθεση στην Ελλάδα, οδήγησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση εκ μέρους του προέδρου της Επιτροπής και επίθεση από πλευράς της Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου κατά της Σοφί Ιν’τ’Βελτ.

Θυμίζουμε πως στις 10 Μαρτίου 2022, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε τη σύσταση της επιτροπής PEGA για τη διερεύνηση εικαζόμενων παραβάσεων ή κακοδιοίκησης κατά την εφαρμογή του δικαίου της ΕΕ σε σχέση με τη χρήση του Pegasus και ισοδύναμου λογισμικού παρακολούθησης κατασκοπευτικού λογισμικού. Κατά τη διάρκεια της δωδεκάμηνης θητείας της, η Επιτροπή μας, με 38 μέλη και 38 αναπληρωματικά μέλη, θα χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για να διερευνήσει τις εικαζόμενες παραβιάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τις παρακολουθήσεις στο The Standard

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X