Σκέψεις να πάει ο Ολυμπιακός να παίζει στην Κύπρο!

Σκέψεις να πάει ο Ολυμπιακός να παίζει στην Κύπρο!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να πάει στην Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγελαφικά πράγματα από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες μας διασκεδάζουν κάθε μέρα. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον sportfm, υπάρχουν σκέψεις στους ερυθρόλευκους να παίξουν στο πρωτάθλημα Κύπρου τη νέα σεζόν!

«Είναι γνωστό ότι υπήρξε πρόταση αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Τα μηνύματα που παίρνει η ΠΑΕ, τόσο από τον κόσμο της όσο και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της.

Αφενός μεν για να φτιάξει την καλή ομάδα που φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει με βάση το ρόστερ που έχει και τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζεται να γίνουν. Αφετέρου δε για να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις με αποδόσεις όπως αυτή στη Λεωφόρο την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει αρχικά σε μηνύσεις εναντίον φορέων και αξιωματούχων γιατί θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας είπε δεν περίμενε από τον Ντέμη Νικολαΐδη, που γενικά έχει κάνει σωστά σχόλια να μιλήσει για πέναλτι στη φάση του Παπασταθόπουλου με τον Σπόραρ, πολύ απλά γιατί αν υπήρξε παράβαση, υπήρξε εκτός περιοχής και άρα ήταν φάουλ, «που κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξε τίποτα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X