UEFA: Συνάντηση σήμερα με τον CEO της ESL στην Νιόν

UEFA: Συνάντηση σήμερα με τον CEO της ESL στην Νιόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της UEFA και της ESL υπάρχει σήμερα στην Νιόν προκειμένου να γίνει μία συζήτηση μήπως βρεθεί κάποιο σημείο επαφής μεταξύ των δυό πλευρών.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα υποδεχθεί την Τρίτη (08/11) στο «αρχηγείο» της UEFA τον νέο CEO της European Super League, Μπερντ Ρέιχαρτ. Στόχος της επίσκεψης αυτής είναι να γίνει μία συζήτηση μεταξύ των δύο αντιδίκων, αφού μην ξεχνάμε πως εκκρεμεί δικαστική απόφαση από το δικαστήριο του Λουξεμβούργου για την διαμάχη των δύο πλευρών, έτσι ώστε να φανεί αν υπάρχουν κάποια σημεία επαφής. Φυσικά οι θέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ μακριά από την άλλη και θεωρείται σχεδόν απίθανο να υπάρξουν τέτοια.

Η απόφαση του δικαστηρίου του Λουξεμβούργου (CJEU) αναμένεται να βγεί στις 15 Δεκεμβρίου και θα αφορά εκείνη του δικαστηρίου της Μαδρίτης σχετικά με το αν η UEFA είναι ένα μονοπώλιο, κάτι που απαγορεύεται βάσει των κανονισμών της ΕΕ να υπάρχει στις χώρες που ισχύει το δίκαιό της.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X