Ντέμης: «Χωρίς να είναι πολύ καλή η ΑΕΚ στην Τρίπολη, το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-2» (VIDEO)

Ντέμης: «Χωρίς να είναι πολύ καλή η ΑΕΚ στην Τρίπολη, το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-2» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC.

Όσον αφορά στην απώλεια του Ελίασον είπε: «Η ΑΕΚ έχει παίκτες, μπορεί να καλύψει το κενό του Νίκλας Ελίασον. Ο Τσούμπερ μπήκε μετά από τόσο καιρό, λογικά ήταν εκτός ρυθμού. Δεν τον έχουμε δει ακόμα να ρολάρει σε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να βοηθήσει, είναι γνωστή η αξία του. Είναι σπουδαίος παίκτης. Μπορεί αν παίξει αριστερά και να πάει ο Γκατσίνοβιτς δεξιά».

Για την άμυνα: «Ο Μουκουντί με τον Βίνταν δίνουν ηρεμία στην άμυνα. Ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου είναι από τη φύση τους πιο νευρικοί. Δεν έχουμε δει τόσο καιρό παίκτες της ΑΕΚ να κάνουν τσαμπουκάδες. Στην Τρίπολη υπήρχε αυτό. Θα πρέπει να κουλάρουν για να ηρεμήσει η ομάδα».

«Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή σε σχέση  με όσα έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Φτάσαμε να λέμε η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή, αλλά το λογικό αποτέλεσμα θα ήταν το 0-2 βάσει εικόνας. Ήταν νευρική η ΑΕΚ, έκανε πολλά λάθη. Παρόλα αυτά, όσα αρνητικά και να πω, είναι τόσο λίγο μπροστά στη διάθεση και την κυκλοφορία που είχε η ΑΕΚ. Έκανε πολλές τελικές, ήταν άτυχη. Και στο γκολ που δέχθηκε ήταν άτυχη. Είπα ξανά σε άλλη εκπομπή πως θα μας λείψει ο Αραούχο μέσα στην περιοχή. Νομίζω ήταν ένα ματς που χρειαζόταν μέσα στην περιοχή».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε επίσης για την διαιτησία στην Τρίπολη. «Δεν ήταν για κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Ζουκάνοβιτς στον Ελίασον. Χαρίστηκε στον Μπαράλες μια κόκκινη, θα μπορούσει να πάρει δεύτερη κίτρινη».

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X