Παναθηναϊκός: Στη Κύπρο για προετοιμασία και φιλικά

Παναθηναϊκός: Στη Κύπρο για προετοιμασία και φιλικά
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Κύπρο, ο Παναθηναϊκός θα εγκατασταθεί στη Πάφο για δέκα ημέρες και θα παίξουν τρία φιλικά κατά την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ πολλές ομάδες θα αλλάξουν περιβάλλον, θα φύγουν από τις «βάσεις» τους και θα κάνουν προετοιμασία. Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει αυτό τον δρόμο και θα βρεθεί στην Κύπρο, όπου θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Το δημοσίευμα του Kerkida.net αναφέρει τα εξής:
”Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας kerkida.net πάρθηκε οριστική απόφαση από τον Παναθηναϊκό κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι “πράσινοι” να κατηφορίσουν στο νησί μας. Οι πρωτοπόροι της Superleague εκτός απροόπτου θα εγκατασταθούν στη Κύπρο για περίπου 10 μέρες έτσι ώστε να προετοιμαστούν στο πλαίσιο της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ.

Στην επαρχία Πάφου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμαστεί και θα δώσει τρια δυνατά φιλικά παιχνίδια. Στις 28 Νοεμβρίου το “τριφύλλι” αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X