Απάντηση Οικονόμου στον Βρέντζο: «Δεν ισχύουν όσα είπε - Εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο»

Απάντηση Οικονόμου στον Βρέντζο: «Δεν ισχύουν όσα είπε - Εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έδωσε την δική του απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Βρέντζου περί «εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Μαξίμου».

Ο Γιάννης Βρέντζος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έκανε ευθεία επίθεση προς την κυβέρνηση μέσα από δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την φράση του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί «εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Μαξίμου» και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πρώτα από όλα όσα είπε ο κ. Βρέντζος σαφώς και δεν ισχύουν. Σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Σαφώς, λοιπόν, και δεν συμβαίνουν όλα αυτά.Για την ποδοσφαιρική διάσταση δεν έχω κάποια αρμοδιότητα να σχολιάσω».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X