Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην Τρίπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες στην Τρίπολη, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Αστέρα

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ, καθώς η μπάλα αλλάζει πορεία στο τάκλιν που κάνει ο Τζαβέλλας και πηγαίνει σε διαφορετική γωνία από εκείνη που έκανε κίνηση για να πέσει. Κατά τα άλλα όλες τις υπόλοιπες φάσεις που είχε να διαχειριστεί, τις διαχειρίστηκε με πειστικότητα και σταθερότητα.

Λάζαρος Ρότα: Δεν έκανε καλό ματς ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ. Κυρίως διότι είχε πολύ κακές επιλογές στα ανεβάσματα που έκανε από τα πλευρά του. Και ειδικά σε δυο φάσεις, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο, πέταξε ευκαιρίες με πολύ κακό τελείωμα που έκανε. Επίσης κάποιες φορές παραμέλησε και τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Σίμος Μήτογλου: Σταθερός ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, κράτησε σωστά την θέση του και σ’ όσες μονομαχίες κλήθηκε να μπει, τις περισσότερες τις κέρδισε. Έκανε ελάχιστα λάθη με την μπάλα στα πόδια του και γενικώς ήταν σταθερός.

Γιώργος Τζαβέλλας: Τις περισσότερες φάσεις με τον Μπαράλες τις πηγαίνει σωστά. Όμως στην φάση του γκολ του Αστέρα κρατάει πολύ μεγάλη απόσταση από τον αντίπαλο του και όταν πλέον πάει να βάλει την κόντρα μεγαλύτερη ζημιά κάνει παρά σώζει την κατάσταση.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Έβγαλε αρκετή δουλειά ο Ιρανός ακραίος μπακ. Και σε γενικές γραμμές ήταν πιο ουσιαστικός σε σχέση με τον Ρότα από την αντίστοιχη θέση. Είχε μάλιστα μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Στην φάση του γκολ του Αστέρα πάντως, θα μπορούσε να παίξει λίγο πιο επιθετική άμυνα πάνω στον παίκτη που έβγαλε την σέντρα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Είχε και καλές προσπάθειες μέσα στο παιχνίδι, είχε και λάθη. Πήγε σχετικά καλά στο πρώτο ημίχρονο όταν είχε δίπλα του τον Πινέδα. Αντίθετα με τον Γιόνσον δίπλα του δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και έδειχνε να χάνει κάπως τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο.

Ορμπελίν Πινέδα: Παρότι ξεκίνησε κεφάτος και πήρε ορισμένες καλές πρωτοβουλίες, στη συνέχεια έδειχνε να μην αισθάνεται τόσο καλά. Και αυτό του έβγαινε στο γήπεδο. Του φαινόταν. Πιθανόν ήταν θέμα κούρασης. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, προφανώς διότι δεν ένιωθε πως ήταν σε θέση για να συνεχίσει και στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ για ένα ακόμα ματς. Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Ένωση άνοιξε το σκορ. Όμως γενικώς όταν καλό έφτιαχνε η ΑΕΚ, ήταν από τα πόδια του. Ακόμα και αριστερό μπακ χρειάστηκε να παίξει στα τελευταία λεπτά και πάλι ήταν από τους πιο δημιουργικούς της ομάδας. Ίσως ο πιο δημιουργικός.

Νίκλας Ελίασον: Ξεκίνησε πολύ καλά το ματς. Πήρε προσπάθειες στα πόδια του και έδειχνε πως θα μπορούσε να είχε ένα πολύ καλό βράδυ. Μέχρι που ένα τάκλιν και με τα δυο πόδια πάνω στα δικά του, τον έστειλε εκτός γηπέδου και στο νοσοκομείο.

Λιβάι Γκαρσία: Αυτή την φορά ο Λιβάι τα χάλασε πολύ στην τελική προσπάθεια. Έκανε όμορφες και σωστές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια του. Όμως είτε η τελική εκτέλεση, είτε η τελική πάσα, ήταν πολύ κακές.

Σέρχιο Αραούχο: Ισχύει περίπου ότι και για τον Γκαρσία. Έβγαλε πολλή δουλειά σ’ όλο το ματς. Όμως οι επιλογές που έκανε στην τελική του προσπάθεια, δεν ήταν καλές. Δυο όχι καλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο και πολλές προσπάθειες να περάσει κάθετη πάσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή που δεν ήταν επιτυχημένες.

Νορντίν Άμραμπατ: Εκτέλεσε εξαιρετικά το πέναλτι και σκόραρε. Από εκεί και πέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα δημιουργικά. Υπήρχαν και φορές που κράτησε παραπάνω την μπάλα απ’ ότι έπρεπε, αλλά υπήρχαν και επιλογές που ήταν σωστές.

Γενς Γιόνσον: Βοήθησε αρκετά από το σημείο που μπήκε στην μεσαία γραμμή στο ανασταλτικό κομμάτι καθώς είχε αρκετές κλεμμένες μπάλες. Δεν κατάφερε όμως να γίνει ουσιαστικός, όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο γήπεδο για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Ωστόσο δεν φάνηκε πουθενά. Πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες αλλά ακόμα και αυτές ήταν λανθασμένες.

Στίβεν Τσούμπερ: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ήταν πολύ βαρύς και αργός στις κινήσεις του. Είχε δυο φορές ευκαιρία για να απειλήσει, αλλά εκτέλεσε πολύ άσχημα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X