Μουντιάλ 2022: Για κάθε γκολ μια δωρεά από τους Δανούς στους εργαζόμενους μετανάστες στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Για κάθε γκολ μια δωρεά από τους Δανούς στους εργαζόμενους μετανάστες στο Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη Δανίας αποφάσισε πως θα δωρίσει 10 κορώνες (που ισοδυναμούν με λίγο περισσότερο από ένα ευρώ) σε μετανάστες εργάτες στο Κατάρ για κάθε γκολ που σημειώνεται τον Νοέμβριο στη χώρα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο μη επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι σημειώθηκαν περίπου 55.000 γκολ.

Τα χρήματα θα σταλούν στο «The Building and Worker’s International», την οργάνωση εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα, με τη συμφωνία ότι η δωρεά θα πάει απευθείας για να βοηθήσει στη βελτίωση των συνθηκών πολλών εργαζομένων που εργάστηκαν στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ανυπομονούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Ωστόσο, εξακολουθούμε να είμαστε δύσπιστοι σχετικά με τις καταδικαστέες παραβιάσεις δικαιωμάτων που υπέστησαν ορισμένοι εργαζόμενοι στο Κατάρ, επομένως εκ μέρους όλου του ποδοσφαίρου της Δανίας θα θέλαμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στους μετανάστες εργάτες ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν καλύτερες συνθήκες στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Δανίας.

 

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X