Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μητσοτάκης» (VIDEO)

Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: «Άλλη δουλειά δεν είχε ο Μητσοτάκης» (VIDEO)

Με τον... δικό του τρόπο σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το δημοσίευμα για τη λίστα παρακολουθήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μου κάνει φοβερή εντύπωση – ειλικρινά σας το λέω – ότι ακόμη και σοβαροί άνθρωποι ασχολήθηκαν με αυτό το δημοσίευμα» είπε αρχικά. Υπενθύμιζε πως «εγώ έχω πικρά πείρα των “αποκαλύψεων” του Documento. Κάποτε με έβγαλαν ψεύτη και αθωώθηκα και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι και ο Λοβέρδος με ομόφωνο βούλευμα για την υπόθεση Novartis με κάποιους ψευδομάρτυρες του τύπου “νομίζω, άκουσα ότι”. Τώρα διαβάζω ότι δήθεν ο πρωθυπουργός μας παρακολουθούσε όλους, εμένα τον Χατζηδάκη, τη σύζυγό μου την Ευγενία, την Μαρίνα Πατούλη… Αυτά όλα είναι γελοιότητες!»

«Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να ακούει στο τηλέφωνο τι λέει η Ευγενία (σ.σ. την σύζυγό του Μανωλίδου) ή η Πόπη (σ.σ. Καλαϊτζή, σύζυγο Χατζηδάκη) ή η Μαρίνα (σ.σ. Πατούλη)» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑϊ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο ήταν στην λίστα παρακολούθησης με το Pretador, έκανε λόγο για εξοργιστικά στοιχεία, χωρίς κανένα απολύτως ντοκουμέντο. Είδα το δημοσίευμα για να διαπιστώσω κι εγώ ποια είναι τα αδιάσειστα στοιχεία. Και είδα ότι έχει λέει δύο πηγές μέσα στην εταιρεία που το επιβεβαίωσαν ότι αυτή είναι η λίστα. Κι εγώ έχω 4 πηγές και λέω ότι ο Τσίπρας παρακολουθούσε 500 ανθρώπους. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε εδώ;»

Δείτε εδω όσα είπε

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X