Ο Μπέιλ χάρισε το πρωτάθλημα στην LAFC (VIDEO)

Ο Μπέιλ χάρισε το πρωτάθλημα στην LAFC (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς των τελευταίων χρόνων στο MLS, η LAFC «λύγισε» στα πέναλτι την Φιλαδέλφεια Γιούνιον και στέφθηκε πρωταθλήτρια, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Στον τελικό που έγινε στην έδρα τoυ LΑFC (λόγω της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Ακόστα. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια ισοφάρισε στο 59ο λεπτό με τον Γκαζντάγκ, ενώ ο Μουρίγιο στο 83ο λεπτό έκανε το 2-1.

Ο Έλιοτ στο 85′ ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου μίλησε η ποιότητα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 7ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης και με κεφαλιά στο 128′ έστειλε το ματς στα πέναλτι!

Η ομάδα από το Λος Άντζελες έμεινε με δέκα παίκτες στο 116′, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας, Μαξίμ Κρεπό και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο 124′ με τον Έλιοτ, για να έρθει ο Μπέιλ στην… εκπνοή της αναμέτρησης να στείλει το ματς στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες της LAFC ήταν πιο ψύχραιμοι, ευστοχόντας στις εκτελέσεις τους (3-0 στα πέναλτι), προκειμένου να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος του MLS.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X