Η Τζούλια Νόβα μας δείχνει το μεσαίο της δάκτυλο (ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Νόβα μας δείχνει το μεσαίο της δάκτυλο (ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Νόβα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τζούλια Νόβα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή σχόλια που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για την προσωπικότητά της.

Η ίδια πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει την αγωνία για τους συγγενείς της που βρίσκονται στην Ουκρανία και περνούν δύσκολα μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

Ωστόσο η Τζούλια Νόβα μέχρι και σήμερα δέχεται συχνά κακόβουλα σχόλια για την καταγωγή της στα οποία αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X