Αποθέωση για την ΑΕΚ στην Ολλανδία- Κόσμος και παίκτες πανηγύρισαν μαζί την πρόκριση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αποθέωση για την ΑΕΚ στην Ολλανδία- Κόσμος και παίκτες πανηγύρισαν μαζί την πρόκριση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε και στην Ολλανδία την διαφορά πανηγυρίζοντας μαζί με την ομάδα χάντμπολ την μεγάλη πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη στην Ολλανδία  με τον κόσμο της δίνει ρεσιτάλ με την παρουσία του στο γήπεδο της Χάρι Απ.

Η «Ένωση» είχε την θερμή συμπαράσταση 50 και πλέον φίλων της που ταξίδεψαν από την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης για να στηρίξουν την ομάδα χάντμπολ. Με την παρουσία τους όχι μόνο έδωσαν μεγάλη χαρά και κίνητρο στους παίκτες αλλά κέρδισαν και κατά κράτος την «μάχη» της εξέδρας. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να δίνουν ρυθμό στην ομάδα με τους φίλους της Ολλανδικής ομάδας μάλιστα να …χαζεύουν το μοναδικό πάρτι που είχαν στήσει. Μετά το τέλος του αγώνα ομάδα και κόσμος πανηγύρισαν μαζί την μεγάλη πρόκριση με τους παίκτες να τους ευχαριστούν θερμά για την παρουσία τους αλλά και τα χιλιόμετρα που έκαναν για να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Δείτε φωτό και βίντεο με τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα:

Αποθέωση για την ΑΕΚ στην Ολλανδία- Κόσμος και παίκτες πανηγύρισαν μαζί την πρόκριση (ΦΩΤΟ-VIDEO)Αποθέωση για την ΑΕΚ στην Ολλανδία- Κόσμος και παίκτες πανηγύρισαν μαζί την πρόκριση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X