«Αφεντικό» και στην Ολλανδία- Νίκησε ξανά (17-25) την Χάρι Απ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF Cup

«Αφεντικό» και στην Ολλανδία- Νίκησε ξανά (17-25) την Χάρι Απ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF Cup
Photo Credits: INTIME

Με τον φανταστικό κόσμο της στο πλευρό της η ΑΕΚ διπλασίασε τις νίκες επί της Χάρι Απ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EHF European Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του EHF European Cup πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία διπλασίασε τις νίκες της επί της Χάρι Απ επικρατώντας σήμερα με 25-17 στην Ολλανδία.

Η «Ένωση» είχε νικήσει με 35-30 στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης» και σήμερα πέτυχε μια ακόμη νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EHF European Cup. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού έχοντας και την θερμή συμπαράσταση 50 και επιπλέον ηρωικών φίλων της που ταξίδεψαν μέχρι την Ολλανδία, πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση. Ο κόσμος της ΑΕΚ είχε κέρδισε κατά κράτος την «μάχη» της εξέδρας ενώ η ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας στο τέλος μαζί μια σπουδαία πρόκριση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά τα πρώτα 5 μουδιασμένα λεπτά και με τον Μάτσκεβιτς ήδη να έχει πραγματοποιήσει 3 επεμβάσεις, η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ με 5-2. Αραμπατζής, Λιάπης και Ηλιόπουλος ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-9, αναγκάζοντας τον προπονητή των γηπεδούχων να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Μάτσκεβιτς έπιασε πέναλτι και στην απέναντι πλευρά ο Λιάπης από το πίβοτ σημείωσε το 4-10. Οι Ολλανδοί απάντησαν με δικό τους σερί 4-0 (8-10), με τον Αλέξη Αλβανό να καλεί και αυτός με τη σειρά του τάιμ άουτ. Αυτό αφύπνισε τους πάικτες του που με επιμέρους σερί 4-1, έφτασαν στο 9-14 του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, η ΑΕΚ ανέβασε σταδιακά ρυθμούς, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους ειδικά με την άμυνά της. Το 11-14, μετατράπηκε σε 14-21, με τους Ζίβκοβιτς και Λέμος να πλαισιώνουν τον Ηλιόπουλο επιθετικά που έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στα τελευταία 10 λεπτά προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με κυριότερη και αυτήν του τερματοφύλακα. Ο Μάτσκεβιτς ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, αποχωρώντας καταχειροκροτούμενονς από όλους, με τον νεαρό Καλαμάτα να περνά στο παιχνίδι. Ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε 2 σπουδαίες επεμβάσεις, γνωρίζοντας την αποθέωση. Αραμπατζής και Ρογκούλσκι με ωραία τελειώματα διαμόρφωσαν το 17-25 που ήταν και το τελικό σκορ.

Hurry Up – AEK 17-25
HURRY UP (Εμάνουελ Κρέμερ): Μέιερ 1, Μορέιρα 3, Μπόνστρα 1, Μπος 1, Μιράντα, Αζένια 2, Μιντέμα, Βερμέερ 2, Φερέιρα, Σόουμεικερ, Φίγκε, Ρίκστεν 6, Τοτ, Γιάσπερς 1.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Mάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 2, Ζίβκοβιτς, Καλαμάτας, Αλμέιδα 1, Ηλιόπουλος 5, Κοτσιώνης 1, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 3, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Τσιτομπί 3, Ρογκούλσκι 5, Λέμος 1, Κεδέρης.
Διαιτητές: Κουλ-Τιντ. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 1/3-3/4.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X