Με Αραούχο-Τσούμπερ και 21 παίκτες η ΑΕΚ στην Τρίπολη! (ΦΩΤΟ)

Με Αραούχο-Τσούμπερ και 21 παίκτες η ΑΕΚ στην Τρίπολη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και στη συνέχεια ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή.

Η αποστολή αποτελείται από 21 παίκτες, ενώ μέσα βρίσκονται και οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι.

Ο Τομ Φαν Βέερτ επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Αρόλντ Μουκουντί παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X