Ντράπηκε και η ντροπή στο ΣΕΦ: Euroleague με κρεμασμένα σεντόνια στην οροφή

Ντράπηκε και η ντροπή στο ΣΕΦ: Euroleague με κρεμασμένα σεντόνια στην οροφή

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν για την πλημμελή συντήρηση κρατικών εγκαταστάσεων. Το ΣΕΦ μπάζει, το αυτί κανενός δεν ιδρώνει κι ακόμη δεν ήρθε το κρύο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βιβλίο με τις ντροπές της χώρας αναφορικά με αθλητικές εγκαταστάσεις επιπέδου, διαρκώς βρίσκει νέα κεφάλαια. Αγώνας Euroleague, ο Ολυμπιακός μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης εδώ και 1,5 χρόνο και υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Βαλένθια. Ήρθαν ξένοι δημοσιογράφοι, Έλληνες έδωσαν ανταπόκριση σε μεγάλες ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Η φωτογραφία που δέσποζε στις περισσότερες, η πανοραμική του σταδίου. Παρκέ, εξέδρες, μέχρι και την οροφή με τα λάβαρα. Λιγότερα απ’ τα σεντόνια/πανιά/μουσαμάδες που χρησιμοποιήθηκαν. Κρεμάστηκαν στη στέγη ουσιαστικά, λες και ήταν κανονικό αντίσκηνο. Μην τυχόν και πιάσει βροχή και αρχίσουν να τρέχουν νερά πάνω στους παίκτες και στο παρκέ.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X