Στην Ολλανδία για να «σφραγίσει» την πρόκριση - Η ΑΕΚ σήμερα στις 20:00 κόντρα στην Χάρι Απ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 την Χάρι Απ με στόχο να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία σήμερα στις 20:00 αντιμετωπίζει την Χάρι Απ στον επαναληπτικό του 30-25 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» παρά το προβάδισμα των πέντε τερμάτων θα αγωνιστεί σήμερα με μοναδικό στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσει πανηγυρικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του EHF European Cup.  Η ομάδα δούλεψε εντατικά τις τελευταίες ημέρες δίνοντας το βάρος στα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ουσιαστικά η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σήμερα έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα όπου κατάφερε να βρει ρυθμό και να «χτίσει» την διαφορά στο σκορ. Παρόλα αυτά χρειάζεται τεράστια προσοχή και συγκέντρωση καθώς η Ολλανδική ομάδα απέδειξε πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Την αποστολή της ΑΕΚ δεν ακολούθησαν οι τραυματίες, Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Άρσιτς και Γιούκιτς ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Αλμέιδα. Συγκεκριμένα ο Αλέξης Αλβανός έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Mάτσκεβιτς, Καλαμάτας, Κεδέρης, Τικ, Καλόμοιρος, Σόκολιτς, Λέμος, Τσιτομπί, Κοτσιώνης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Αλμέιδα.

«Στόχος μας μόνο η νίκη»

Ο Λούκα Σόκολιτς μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς να λάβει υπόψιν την αναμέτρηση του πρώτου αγώνα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά θα αγωνιστούν σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο παιχνίδι με μοναδικό στόχο φυσικά τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι, που είναι κόντρα στην Hurry Up. Είμαστε προετοιμασμένοι και καλά προπονημένοι. Και μετά το πρώτο παιχνίδι, γνωρίζουμε και καλύτερα την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο ματς 0-0 και θα αναζητήσουμε τη νίκη, αλλά και τη πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Στο μεταξύ η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη τους ούτε στην Ολλανδία με αρκετούς φίλους της να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από τις γύρω περιοχές. Η Ερασιτεχνική ενημέρωσε πως όσοι βρεθούν σήμερα στο γήπεδο μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους απευθείας έξω από το γήπεδο: «Η ΑΕΚ το Σάββατο (5/11, 20:00) κοντράρεται με την Hurry Up στην Ολλανδία στον 2ο αγώνα του 2ου Γύρου του EHF European Cup. Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας, που θέλουν να παρευρεθούν στο γήπεδο της ολλανδικής ομάδας, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, απευθείας, έξω από το γήπεδο».

 

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X