Επιτέλους νίκη για την Γκλάντμπαχ!

Επιτέλους νίκη για την Γκλάντμπαχ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα για την Γκλάντμπαχ, καθώς επικράτησε 3-1 της Στουτγκάρδης στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν… εκρηκτικό, αφού στο 4’ με τον Χόφμαν και στο 24’ με τον Τουράμ, η Γκλάντμπαχ είχε ήδη διαμορφώσει το 2-0, βάζοντας πολύ γερές βάσεις νίκης, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.

Συγκεκριμένα, στο 35’ ο Τιάγκο Τομάς με πολύ ωραία ατομική ενέργεια κατάφερε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να νικήσει τον Σίπελ, γράφοντας το 2-1 και βάζοντας εκ νέου τη Στουτγκάρδη στο ματς. Πράγματι, οι γηπεδούχοι γέμισαν με άγχος και μάλιστα με τον Ζιρασί η Στουτγκάρδη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2, ωστόσο ο Σίπελ κατάφερε να πει «όχι». Τελικά, στην τελευταία φάση του ματς η Γκλάντμπαχ έγραψε το τελικό 3-1 με τον Χέρμαν. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Μαυροπάνος ενώ στο 84’ μπήκε και ο Περέα στο παιχνίδι.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X