Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 μπήκε στο πλάνο στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ για να «καλημερίσει» τον συνάδελφο (VIDEO)

Ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 μπήκε στο πλάνο στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ για να «καλημερίσει» τον συνάδελφο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απίθανο σκηνικό σημειώθηκε στον αέρα των πρωινών εκπομπών της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1 όταν ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 είδε μπροστά του τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ και έσπευσε να τον καλημερίσει την ώρα που και οι δύο μετέδιδαν ζωντανά τα ρεπορτάζ τους.

Ο Λάζος Μαντικός, ρεπόρτερ της εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, αιφνιδίασε τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο, την ώρα που ο δεύτερος έδινε το ρεπορτάζ του στον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου.

«Επειδή εμένα μου αρέσουν τα αυθόρμητα, να πούμε μια καλημέρα εδώ στον εξαίρετο συνάδελφο, Κώστα Παπαδόπουλο, από την ΕΡΤ», είπε αρχικά ο Λάζος Μαντικός και ο Γιώργος Παπαδάκης αναφώνησε: «Ωχ! Ωχ»!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τον κοίταξε έκπληκτος και μετά από λίγα δευτερόλεπτα είπε στους άναυδους παρουσιαστές και στο τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε: «Ο Λάζος Μαντικός από τον ΑΝΤ1 έκανε “ντου”».

Συνέχισε ρωτώντας τον αν θα του δώσει τη συνταγή για τον καπαμά – μετά το πρόσφατο απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον ηλικιωμένο έξω από σουπερμάρκετ που έγινε viral.

Η διακαναλική σύνδεση έκλεισε με εκατέρωθεν καλημέρες από τους παρουσιαστές της μίας εκπομπής στην άλλη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X