Finalissima Γυναικών: Πουλήθηκαν 60.000 εισιτήρια σε τρεις ημέρες για το Αγγλία - Βραζιλία

Finalissima Γυναικών: Πουλήθηκαν 60.000 εισιτήρια σε τρεις ημέρες για το Αγγλία - Βραζιλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο γυναικείος «Finalissima» στην ιστορία έχει μεγάλη ζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, ο αγώνας της Βραζιλίας με την Αγγλία, στις 6 Απριλίου, στο Γουέμπλεϊ, έκοψε 60.000 εισιτήρια. Συνολικά, υπάρχουν 89.000 διαθέσιμα για τον αγώνα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνουν «φτερά» πολύ πριν την ημέρα της αναμέτρησης.

Εάν τα εισιτήρια εξαντληθούν, το παιχνίδι θα έχει το τέταρτο μεγαλύτερο κοινό στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο αυξάνεται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας. Επιπλέον, ο «απόλυτος τελικός» απέχει μόλις 16.000 εισιτήρια από το να καταρρίψει το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα για τη γυναικεία ομάδα της Βραζιλίας, που είναι 76.489 άτομα που έδωσαν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

Η τιμή των φθηνότερων εισιτηρίων, στην κατηγορία τρία, κυμαίνεται μεταξύ 7,50 ευρώ για παιδιά έως 16 ετών και 15 για ενήλικες. Υπάρχουν ακόμη επιλογές για 30 ευρώ, 50 ευρώ στην και 99 ευρώ για ένα “premium lounge”, με δωρεάν ποτά και πρόσβαση σε μπαρ επί πληρωμή και εκπτώσεις φαγητού.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Πία Σαντχάτζ πήρε τον τέταρτο σερί τίτλο της στο Κόπα Αμέρικα επικρατώντας με 1-0 επί της Κολομβίας. Ενώ η Αγγλία κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το καλοκαίρι κόντρα στην πολυνίκη Γερμανία.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X