Ολυμπιακός: Ο σάκος του μποξ της Ευρώπης με 2-17 γκολ εντός και 15 ματς χωρίς νίκη με αντιπάλους… Γ´ διαλογής!

Ολυμπιακός: Ο σάκος του μποξ της Ευρώπης με 2-17 γκολ εντός και 15 ματς χωρίς νίκη με αντιπάλους… Γ´ διαλογής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αριθμοί κατατάσσουν τον Ολυμπιακό και επίσημα ως τη χειρότερη παρουσία ever ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δείτε γιατί.

To φετινό ναυάγιο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ολοκληρώθηκε με ακόμα μία ήττα στο φαληρικό γήπεδο. Με έναν τρόπο άσχημο, πικρό, ντροπιαστικό, αλλά -δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο- συνηθισμένο για τους Ερυθρόλευκους εδώ και έναν χρόνο, που δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης εκτός συνόρων.

Από το 1-0 επί της Φενέερμπαχτσε στις 25 Νοεμβρίου 2021, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League της περσινής χρονιάς, με εκείνο το γκολ του Τικίνιο στο 89′ που του εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός έδωσε ακόμη 15 παιχνίδια και ο απολογισμός του ήταν τραγικός.

0 νίκες, 6 ισοπαλίες, 9 ήττες, έχοντας δεχτεί τριπλάσια γκολ από εκείνα που πέτυχε (9-27)!

Η αρχή έγινε από εκείνο το -περσινό- 1-0 στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, ενώ ακολούθησαν οι ήττες μέσα-έξω από την Αταλάντα στα νοκ άουτ, με το εκκωφαντικό 0-3 μάλιστα μέσα στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Η χειρότερη ελληνική παρουσία ever στην Ευρώπη!

Ποιος να το περίμενε όμως πως τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έζησαν μία απόλυτα εφιαλτική ευρωπαϊκή χρονιά, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτή η τραγική συγκομιδή μάλιστα δεν ήρθε στο κορυφαίο επίπεδο, του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, τη Σίτι, τη Γιουβέντους, τη Ρεάλ, την Μπάγερν ή άλλες μεγάλες δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι απανωτές ήττες και τα διαδοχικά “χαστούκια” προήλθαν από ομάδες πολύ κατώτερες, ορισμένες φορές κι από τη… Γ’ εθνική του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Από αντιπάλους όπως η Κάραμπαγκ του Αζερμπαϊτζάν, η 15η του γαλλικού πρωταθλήματος Ναντ ή η Μακάμπι Χάιφα που μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στα δύο τελευταία παιχνίδια της δέχτηκε 13 γκολ (!) από Παρί Σ.Ζ. και Μπενφίκα, ενώ οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε νίκη σε τέσσερις αγώνες με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού!

Αξιοσημείωτο δε, πως στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο τέρματα όλα κι όλα, με το ένα εξ αυτών μάλιστα να είναι αυτογκόλ κόντρα στη Ναντ, στην πρεμιέρα, ενώ το δεύτερο επιτεύχθηκε στο Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Επιπλέον, στα συνολικά έξι ματς που έδωσα, μέτρησε όλες κι όλες 49 τελικές προσπάθειες, ενώ δέχτηκε 84! Σε κάθε παιχνίδι δηλαδή, οι αντίπαλοί του έκαναν κατά μ.ο. 14 τελικές!

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X