ΑΕΚ: Αναχωρεί για Ολλανδία εν όψει του αυριανού επαναληπτικού με την Χάρι Απ

ΑΕΚ: Αναχωρεί για Ολλανδία εν όψει του αυριανού επαναληπτικού με την Χάρι Απ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα με προορισμό την Ολλανδία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Χάρι Απ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Ολλανδία αναχωρεί σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει αύριο την Χάρι Απ στον επαναληπτικό του 30-25 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης» για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Η «Ένωση» ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον Αλέξη Αλβανό να δουλεύει την τελευταία εβδομάδα με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που εντόπισε στο πρώτο παιχνίδι. Όπως σχολίασε ο ίδιος τώρα γνωρίζουν καλύτερα την δυναμική του αντιπάλου και τι να περιμένουν το Σάββατο στην Ολλανδία και σε καμία περίπτωση να μην πιστέψουν πως το προβάδισμα των πέντε τερμάτων είναι αρκετά ασφαλής για να τους δώσει και την πρόκριση. «Η αντίπαλος μας έδειξε μαχητικότητα, έχει αρκετούς καλούς παίκτες, αγωνίσθηκε καλύτερα σε σχέση με ότι περιμέναμε. Χρειασθήκαμε χρόνο ώστε να βρούμε ρυθμό, ιδιαίτερα στην άμυνα, άλλωστε, για πρώτη φορά δεχθήκαμε 16 γκολ σε ένα ημίχρονο. Ωστόσο, ανεβάσαμε από ένα σημείο και έπειτα την απόδοση μας και εντέλει πήραμε μία ικανοποιητική διαφορά τερμάτων, αλλά, στον επαναληπτικό πρέπει να αποδώσουμε όλοι όπως μπορούμε, γιατί σε μία δύσκολη έδρα ο πολύ καλός αντίπαλος μας απαιτεί την πλήρη ετοιμότητα μας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Η ΑΕΚ δεν πάει στην Ολλανδία σε καμία περίπτωση για να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά για να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της και να προκριθεί άνετα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα με τον Αλέξη Αλβανό να ανακοινώνει και τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ολλανδία.

 

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X