ΑΕΚ: Παρελθόν ο Αρσενιάδης από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Εικόνες από το Ολυμπιακός- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Κώστας  Αρσενιάδης.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής αποφάσισε να λύση την συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, θεωρώντας πως οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας δεν ανταποκρίνονται στις φιλοδοξίες και τους στόχους που υπάρχουν τη φετινή σεζόν. Τόσο η ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως η εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ με τον ΑΟ Θήρας αποτέλεσαν την βασική αιτία της απόφασης για να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από τρία περίπου χρόνια. Η ΑΕΚ φέτος ενισχύθηκε σημαντικά, δημιουργώντας ένα ρόστερ για πρωταθλητισμό και σίγουρα με την απόφαση της η διοίκηση θεώρησε σκόπιμο να αλλάξει το κλίμα και να προχωρήσει σε αλλαγές όσο είναι ακόμα καιρός.  Πλέον στις τάξεις της ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν και μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο βοηθός του Κώστα Αρσενιάδη, Χάρης Σκουτελάκος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη, στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Βρισκόμαστε ήδη στην αναζήτηση νέου προπονητή με γνώμονα την καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα συμβάλει στο να πετύχει το τμήμα γυναικείου βόλεϊ, τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αναλαμβάνει, ο Χάρης Σκουτελάκος.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X