Πέντε χρόνια από την πιο επική γκάφα τερματοφύλακα όλων των εποχών (VIDEO)

Πέντε χρόνια από την πιο επική γκάφα τερματοφύλακα όλων των εποχών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα μνημονεύονται και σε «επετείους», αλλά μια τόσο επική γκάφα δεν θα μπορούσε να μην έρθει στη μνήμη.

Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, ο Ρόμπιν Τσέντνερ της Μάιντς έκανε ένα ιστορικό blooper, το μεγαλύτερο μάλλον που έχει κάνει ποτέ κάποιος τερματοφύλακας στην ιστορία. Κι ας μην στοίχισε στην ομάδα του…

Στον αγώνα με την Γκλάντμπαχ (1-1), ο Γερμανός γκολκίπερ έδειχνε να ελέγχει την μπάλα στην περιοχή του με τα πόδια, αλλά πρώτα έχασε το κοντρόλ και μετά συνέβη το αδιανόητο: καθώς δεν κατάλαβε πως η μπάλα έπαψε να είναι στο βεληνεκές του, μπέρδεψε την άσπρη βούλα του πέναλτι με την μπάλα (!) και κλώτσησε στον… αέρα.

Για καλή του τύχη, το αντιλήφθηκε προτού να είναι αργά και με τη βοήθεια αμυντικού που έστειλε την μπάλα στα… περιστέρια για να απομακρύνει τον κίνδυνο, ο συναγερμός έληξε, με τον ίδιο με απλανές βλέμμα να απολογείται για την γκάφα του.

Για την ιστορία, ο 28χρονος πλέον τερματοφύλακας παραμένει στη Μάιντς και μάλιστα είναι βασικός μετρώντας φέτος ήδη 13 συμμετοχές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X