Σπανούλης και Διαμαντίδης για την κόντρα τους εντός παρκέ: «Σίγουρα ξεφύγαμε κι εμείς κάποιες φορές»

Σπανούλης και Διαμαντίδης για την κόντρα τους εντός παρκέ: «Σίγουρα ξεφύγαμε κι εμείς κάποιες φορές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha για την κόντρα που είχαν στα… στενά όρια του παρκέ και μόνο. Αμφότεροι παραδέχτηκαν πως υπήρξαν στιγμές που ξέφυγαν, αλλά ουδέποτε χάλασε η σχέση τους και ο αλληλοσεβασμός.

«Στα 40 λεπτά που παίζαμε μπορεί να πλακωνόμασταν μέσα στο παιχνίδι ο καθένας για την ομάδα του», ανέφερε ο θρύλος του Ολυμπιακού, με εκείνον του Παναθηναϊκού να συμπληρώνει: «Έξω από το γήπεδο δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον Βασίλη».

Και οι δύο παραδέχτηκαν πως είναι δύσκολο για τον μεν να πάει για καφέ στη Λεωφόρο και τον δε στο Πασαλιμάνι, αναφέρθηκαν στο αν έχουν ευθύνες και οι ίδιοι. «Kι εμείς φταίμε, με τη συμπεριφορά μας κάποιοι μπορεί να προκαλέσαμε, δεν είμαστε άγγελοι. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έκανα πράγματα που επηρέαζα τον άλλο αλλά πρέπει να έχω το σθένος να πάω σπίτι μου και να δω το λάθος ώστε την επόμενη φορά να μην το ξανακάνω», παραδέχτηκε ο «Μήτσος». «Κι εγώ μπορεί να έβριζα αντιπάλους μέσα στον αγώνα ή και συμπαίκτες στην προπόνηση, αλλά μετά είχα το θάρρος να ζητήσω συγνώμη», είπε ο Kill Bill.

Ο Διαμαντίδης ανέφερε πως «… ο Βασίλης ήταν πάντα πολύ ανταγωνιστικός και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έγινε ένας κορυφαίος παίκτης», με τον Σπανούλη να προσθέτει πως «… μην τον κοιτάς έτσι! Κι ο Δημήτρης είναι ασύλληπτα ανταγωνιστικός. Τον έβλεπες να μη μιλά στην προπόνηση και όταν έμπαινε στο γήπεδο μεταμορφωνόταν».

Για την επιλογή του να αποσυρθεί και να ασχοληθεί σχεδόν άμεσα με την προπονητική, ο Λαρισαίος άλλοτε μεγάλος άσος είπε: «Πρέπει να ξέρεις πότε να φεύγεις, πριν γίνεις κουραστικός». Ο δε Δημήτρης Διαμαντίδης ομολόγησε πως «… εγώ δεν ήθελα να γίνω προπονητής. Θα ήθελα όμως να ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ», με τον Σπανούλη να προσθέτει πως «… δεν είναι δυνατόν άνθρωποι όπως ο Διαμαντίδης, ο Ζήσης ή ο Παπαλουκάς να μην είναι κοντά στο άθλημα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X