Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο: Κι αν έχει δίκιο ο Μητσοτάκης για τον Ερντογάν;

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο: Κι αν έχει δίκιο ο Μητσοτάκης για τον Ερντογάν;

Κι αν έχει δίκιο ο Μητσοτάκης για τον Ερντογάν;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι μία κατάσταση που σου δίνει την αίσθηση πως παίζεται ξανά και ξανά σε… λούπα. Μ’ εξαίρεση το πρώτο καλοκαίρι της εμφάνισης του κορωνοϊού– όταν και τα πάντα, όπως θα θυμάστε, «πάγωσαν» σε ολόκληρο τον πλανήτη και η πανδημία μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σύσσωμης της οικουμένης-, έχουμε την τελευταία περίπου πενταετία την ίδια ιστορία.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στην σταθερά προκλητική ρητορική της Τουρκίας, η οποία απειλεί σε τακτά χρονικά διαστήματα την Ελλάδα με πόλεμο, με τους αξιωματούχους της γειτονικές χώρας να χρησιμοποιούν ατάκες του στιλ «Θα σας ρίξουμε στην θάλασσα», «Μη μας προκαλείτε, θα σας ισοπεδώσουμε» και ούτω καθεξής.

Το φλέγον ερώτημα, βέβαια, είναι ένα και μόνο ένα: κατά πόσον οι απειλές αυτές έχουν βάση ή είναι απλά αποκρουστικά λόγια του αέρα που έχουν ως στόχο να στρέψουν αλλού την κοινή γνώμη, ξεχνώντας- έστω και προσωρινά- τα προβλήματα στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X