Ο «ήρωας» των Λέικερς ήταν... ντελιβεράς και υπάλληλος σε νεκροταφείο μέχρι πέρυσι!

Ο «ήρωας» των Λέικερς ήταν... ντελιβεράς και υπάλληλος σε νεκροταφείο μέχρι πέρυσι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε σε ταινία: Ο Ματ Ράιαν, που… σκότωσε πριν λίγες ώρες τους Πέλικανς, δούλευε μέχρι πέρσι ως ντελιβεράς και ως υπάλληλος σε νεκροταφείο!

Οι Λέικερς βρέθηκαν… φάτσα με μία ακόμα ήττα στη φετινή σεζόν, όμως ο Ράιαν ήρθε από τον πάγκο και με ένα μεγάλο σουτ τους «έσωσε», στέλνοντας το ματς στη παράταση. Εκεί, οι Πέλικανς λύγισαν και η ομάδα του Λος Άντζελς έφτασε σε μία μεγάλη νίκη, που ίσως αλλάξει και το «τσιπάκι» ενόψει της συνέχειας.

Ο Ράιαν δεν επιλέχθηκε στο Draft του 2020, μετά από παρουσία στο Notre Dame, στο Vanderbilt και στο Chattanooga. Ελάχιστοι τον πίστεψαν, δεν… έπαιζε σε κανένα report και, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέληξε να παίζει λίγους μήνες μετά στην G-League.

Αυτό που δεν ακολουθεί πάντως την τυπική εξέλιξη μίας αντίστοιχης ιστορίας αφορά την καθημερινότητα του Ράιαν κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού. Ο νυν παίκτης των Λέικερς έπρεπε να έχει σταθερό εισόδημα και ενώ περίμενε μία ευκαιρία στο Summer League – μετά την πανδημία και το «λουκέτο» στις αθλητικές δραστηριότητες – δούλευε περιστασιακά ως ντελιβεράς. Κάποιες ώρες προπονούσε μία τοπική ομάδα και, σαν… κερασάκι, δούλεψε για αρκετές εβδομάδες ως υπάλληλος σε νεκροταφείο της Νέας Υόρκης! Το όνειρο του ΝΒΑ δεν το παράτησε ποτέ: Πέρσι βρήκε δύο συμβόλαια σε Καβαλίερς και Νάγκετς, προτού καταλήξει ως two way παίκτης στους Σέλτικς. Δεν είχε ουσιαστικό ρόλο και το καλοκαίρι βρήκε την ευκαιρία στους Λέικερς, έχοντας ως… όπλο το εξαιρετικό μακρινό του σουτ (41,5% πέρσι στην G-League).

Εκεί, μάλιστα, βρέθηκε στην… κατάλληλη σκηνή για την αρχή (;) μίας εκπληκτικής ιστορίας: Ο τύπος που δούλευε σε νεκροταφείο και σε υπηρεσίες ντελίβερι, πήρε την ευθύνη αντί για τον Λεμπρόν και «έσωσε» τους Λέικερς από το πουθενά. Μετά είπε ότι νιώθει σαν τον «Βασιλιά», με αφορμή την αγάπη των φιλάθλων και την προσοχή που έλαβε από τα media, ενώ υπήρξαν reports στα οποία τονίζεται ότι ο Ράιαν ζήτησε από τον προπονητή να πάρει το σουτ (!) για να δώσει ακόμα πέντε λεπτά στην ομάδα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X