Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι Τσούμπερ και Ρότα βρίσκονται στο «Μπαρ Μπεε Κιου» για ένα μπέργκερ αφιερωμένο στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμοι για… γεύσεις από ΑΕΚ είναι οι Στίβεν Τσούμπερ και Λάζαρος Ρότα!

Πιο συγκεκριμένα, στο μαγαζί «Μπαρ Μπεε Κιου», ο ιδιοκτήτης Χρήστος Βιτσικάνος, είχε την ιδέα να… τιμήσει με τον τρόπο του την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει ανοίξει τις πόρτες της για τον κόσμο της Ενωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε το μπέργκερ «Ναός», αφιερωμένο στην ΑΕΚ. Οι παίκτες της ΑΕΚ, βρέθηκαν εκεί, για να εκπροσωπήσουν την ομάδα, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο μαγαζί. Μάλιστα, στον χώρο βρέθηκε και ο «Χάγκα» η μασκότ της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Χρήστος Βιτσικάνος μίλησε στο enwsi.gr για την ιδέα να δημιουργηθεί αυτό το μπέργκερ αλλά και την χορηγική συνεργασία με την ΑΕΚ. Επιπλέον αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο μαγαζί δημιουργήθηκε με αφορμή και την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την γενικότερη αναβάθμιση της πόλης μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε φίλοι της ΑΕΚ, έγινε ένα κόσμημα στην πόλη μας και θέλαμε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε το Ναό μας και να δηλώσουμε πως είμαστε δίπλα στην ομάδα. Γι’ αυτό φτιάξαμε και εμείς τον δικό μας μικρό ναό.

Είναι μεγάλη μας χαρά και περηφάνια που στηρίζουμε την ΑΕΚ από το δικό μας μετερίζι. Η περιοχή μας έχει αποκτήσει πάλι ζωή και το κατάστημα δημιουργήθηκε με αφορμή την επιστροφή της ΑΕΚ και την αναβάθμιση της περιοχής. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ μόνο νίκες και χαρές στο Ναό μας».

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο του enwsi.gr:

Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO) Τσούμπερ και Ρότα στη Φιλαδέλφεια για να «δοκιμάσουν» πρώτοι το «Ναό» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X