ΑΕΚ: Την Παρασκευή «πετάει» για Ολλανδία για τον επαναληπτικό με την Χάρι Απ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Στον επαναληπτικό με την Χάρι Απ είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Χάρι Απ στην Ολλανδία όπου θέλουν με μια ακόμη νίκη να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup.

Η «Ένωση» έχει μεν ένα ασφαλές προβάδισμα πέντε τερμάτων από τη νίκη της στο «Γ. Κασιμάτης» στο πρώτο παιχνίδι ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν στέκεται σε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως τόνισε και ο Αλέξης Αλβανός η Χάρι Απ έδειξε πως είναι μια πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα και είναι σίγουρο πως στην έδρα της θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή. Για αυτό τον λόγο και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι από την αρχή και έχοντας ως οδηγό τα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα όπου κατάφερε και να «χτίσει» την διαφορά των τερμάτων. Πάντως ο Αλέξης Αλβανός τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψουν πως η πρόκριση έχει τελειώσει αλλά να πάνε στην Ολλανδία για να πανηγυρίσουν τη νίκη. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της την προσεχή Παρασκευή.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X