Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με τη Μαρσέιγ για την επιστροφή του Ντε Λα Φουέντε

Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με τη Μαρσέιγ για την επιστροφή του Ντε Λα Φουέντε
Photo Credits: INTIME

Σε ανοιχτή γραμμή ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ για την επιστροφή του Ντε Λα Φουέντε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός όπως προκύπτει και από γαλλικές πηγές έχει προχωρήσει το θέμα της επιστροφής του Ντε Λα Φουέντε στη Μαρσέιγ.

Ήταν κάτι που φαινόταν πως θα συμβεί και πως ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είχε εξελιχθεί ως ένας εκ των αδύναμων… κρίκων του ρόστερ του Ολυμπιακού. Πως θα αποχωρούσε δηλαδή πρόωρα από το ρόστερ. Ο 21χρονος Αμερικανός διεθνής εξτρέμ έχει μόλις 5 ματς στον Ολυμπιακό και επί Μίτσελ δεν έχει παίξει καθόλου. Με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να βρεθεί σε άλλη ομάδα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας στο Ouest France επισήμανε σχετικά: «Είχα μία πρόσφατη επαγγελματική επικοινωνία (με τη Μαρσέιγ). Ήταν με τον Νταβίντ Φριιό, επικεφαλής για μεταγραφικά θέματα για να συζητήσουμε για την κατάσταση με τον Ντε Λα Φουέντε (στην υποσημείωση του κειμένου γράφεται πως ο Ολυμπιακός θέλει να διακόψει τον δανεισμό του)».

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X