Επικές δηλώσεις Γκριεζμάν μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο: «Σφίξτε τον κ@#$ σας, δουλέψτε και κλείστε τα στόματα σας»

Επικές δηλώσεις Γκριεζμάν μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο: «Σφίξτε τον κ@#$ σας, δουλέψτε και κλείστε τα στόματα σας»
Photo Credits: INTIME

Επικές δηλώσεις Γκριεζμάν μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικές δηλώσεις Γκριεζμάν μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο που μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Σφίξτε τον κ@#$ σας, δουλέψτε και κλείστε τα στόματα σας»

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα-αποκλεισμό της ισπανικής ομάδας στο Champions League από την Πόρτο, που της στέρησε (και) το «εισιτήριο» για το Europa League, απαιτώντας από τους συμπαίκτες του να… «σφίξτε τον κ@λο σας, δουλέψτε και κλείστε τα στόματα σας».

«Δεν αξίζαμε να περάσουμε στα νοκ άουτ του Champions League ή του Europa League, έτσι είναι. Αν μπορείς να κερδίσεις μόνο ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων, αυτό πρέπει να το κάνεις, τώρα πρέπει να σφίξεις τον κ@λο σου, να δουλέψεις, να κλείσεις το στόμα σου και να παλέψεις», είπε ο Γκριεζμάν στο μικρόφωνο του «Movistar+».

Ο επιθετικός, πάντως, έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή του στον τεχνικό της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε: «Είμαστε στη διάθεσή του για να δουλέψουμε. Είναι σπουδαίο για εμάς να δουλεύουμε γι` αυτόν και να παίζουμε γι` αυτόν τον σύλλογο, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε στους οπαδούς, απλά τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους, δεν το αξίζουν αυτό», πρόσθεσε ο Γάλλος διεθνής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X