Νίκη πρωτιάς για Πόρτο, «αντίο» Ευρώπη η Ατλέτικο!

Νίκη πρωτιάς για Πόρτο, «αντίο» Ευρώπη η Ατλέτικο!
Photo Credits: INTIME

Νίκη πρωτιάς στον β' όμιλο με 2-1 για την Πόρτο επί της Ατλέτικο που έμεινε εκτός Ευρώπης! Στους «16» του Champions League οι «δράκοι».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόρτο νίκησε στο «Ντραγκάο» με 2-1 την Ατλέτικο και σε συνδυασμό με το 0-0 της Μπρυζ με την Λεβερκούζεν πήρε την πρωτιά στον β’ όμιλο, την ώρα που οι Μαδριλένοι έμεναν τέταρτοι καταϊδρωμένοι αποχαιρετώντας την Ευρώπη.

Στο α’ ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Πόρτο. Οι «δράκοι» κυριάρχησαν έναντι της Ατλέτικο που πλην των αμυντικών αδυναμιών ήταν αναιμική και στο δημιουργικό κομμάτι με αποτέλεσμα να μην την νιώσει ο αντίπαλος.

Η Πόρτο μπήκε με ορμή και προηγήθηκε νωρίς. Μόλις στο 5′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ταρεμί. Η Πόρτο είχε καταφέρει να ρίξει από νωρίς στα σχοινιά την Ατλέτικο. Οι «δράκοί» ξεδίπλωσαν εξαιρετικά την επίθεση, ο Εβανίλσον έκανε την μπαλιά στην περιοχή και ο αμαρκάριστος Ταρεμί έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία για 1-0 των Πορτογάλων. Η Ατλέτικο δεν έβγαλε ιδιαίτερη αντίδραση με τους γηπεδούχους να φθάνουν στο 2-0 με τον Εουστάκιο στο 24′.

Ο Γκαλένο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Σάβιτς που έχασε τελείως την φάση και γύρισε προς το ύψος του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Εουστέκιο πλάσαρε δυνατά προς την γωνία εκτελώντας τον Όμπλακ!

Στο β’ το ματς ήταν σχετικά μοιρασμένο με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το 2-0 παρέμενε με την Ατλέτικο να σκοράρει στο 68′ με τον Γκριεζμάν με το γκολ του, όμως, να ακυρώνεται μέσω VAR για φάουλ του Ντε Πάουλ πάνω στον Γκαλένο που είχε προηγηθεί.

Μετά το ακυρωθέν γκολ, οι τακτικές των δύο ομάδων είχαν πάει περίπατο με την Πόρτο, αλλά και την Ατλέτικο να έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν χωρίς επιτυχία. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 90+5′, όταν ο Μαρκάνο με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Πόρτο.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X