Βολφ: «Κάναμε λάθος»

Βολφ: «Κάναμε λάθος»

O Tότο Βολφ στάθηκε στην στρατηγική της Mercedes που δεν απέδωσε στο Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα λάθη της στρατηγικής της Mercedes στο Μεξικό, στάθηκε ο Τότο Βολφ.

Αναλυτικά:

«Πιεστήκαμε με τον Λιούις να κάνουμε την αλλαγή ελαστικών νωρίς. Δεν πιστεύαμε πως η μεσαία γόμα ελαστικών θα αντέξει μέχρι το τέλος. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς το πώς ο Πέρεζ πίεσε τα ελαστικά του και κρατούσαν ακόμη απόδοση. Οπότε, κάναμε λάθος.

Κάναμε συζητήσεις για το αν ο συνδυασμός μαλακής-σκληρής γόμας ήταν εφικτός για στρατηγική ενός pit-stop και πιστεύαμε πως δεν θα λειτουργήσει ποτέ. Οπότε η στρατηγική μαλακής-μεσαίας γόμας ελαστικών, δεν ήταν ποτέ στο ραντάρ μας.

Πιστεύαμε πως η μαλακή γόμα ήταν αρκετά ανθεκτική, όμως όχι τόσο ώστε να κάνει 30 γύρους. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει περισσότερο χρόνο μένοντας έξω με τη μέση γόμα για 5-6 γύρους ακόμη, ώστε να προσπαθήσουμε να περάσουμε στη μαλακή γόμα. Δεν μπορούσε κανένας να μας εγγυηθεί πως θα διαρκούσε τόσο. Με τον Ρικάρντο είδαμε όμως πως κάτι τέτοιο ήταν εφικτό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X