Μαρσέιγ και τα μυαλά στα κάγκελα: Εκατοντάδες οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή στο «Βελοντρόμ» για τον «τελικό» με την Τότεναμ (VIDEO)

Μαρσέιγ και τα μυαλά στα κάγκελα: Εκατοντάδες οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή στο «Βελοντρόμ» για τον «τελικό» με την Τότεναμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εκατοντάδες οπαδοί της Μαρσέιγ συνόδεψαν την αποστολή στο «Βελοντρόμ» για τον «τελικό» με την Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μαρσέιγ έχει μπροστά της την ευκαιρία να προκριθεί στους «16» του Champions League κόντρα στην Τότεναμ και εκατοντάδες οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή στο «Βελοντρόμ» για να δώσουν ψυχολογική ώθηση στους Μασσαλούς.

H Μαρσέιγ έχει μπροστά της τη μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στους «16» του Champions League. Οι Μασσαλοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου με έξι βαθμούς, όμως με εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τότεναμ (22:00, Cosmote Sport 8) θα φτάσουν τους εννέα πόντους και θα εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στα «νοκ άουτ» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από έντεκα χρόνια (2011).

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ θα έχει στο πλευρό της τους παθιασμένους Μαρσεγέζους και μάλιστα εκατοντάδες οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή της ομάδας τους μέχρι το «Βελοντρόμ» για να τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X